خانم محمدلو آموزش تهیه اشکنه ماست
A
مواد لازم:
پیاز خلالی یک عدد
روغن جامد دو ق س
آرد گندم یک و نیم ق س
زردچوبه یک ق م
کاکوتی یک ق س
نعناع خشک یک ق س
ماست 500 گرم
آب چهار پیمانه
رشته پلویی 50 گرم
تخممرغ چهار عدد
نمک به میزان لازم
روش تهیه:
پیاز را با روغن تفت داده تا طلایی شود، سپس آرد را در آن ریخته و به تفت دادن ادامه میدهیم تا خامی آن از بین برود. زردچوبه، کاکوتی و نعناع خشک را اضافه کرده و تفت میدهیم. ماست را افزوده و به صورت مداوم هم میزنیم تا نبُرد و نمک را اضافه می کنیم. آب را اضافه کرده و هم میزنیم تا به جوش آید. رشته پلویی را نیز در آن میریزیم وقتی پخت، دو عدد از تخممرغها را در اشکنه شکسته و هم نمیزنیم تا تخم مرغ ها بصورت درسته بسته شوند . دو عدد تخم مرغ دیگر را در کاسهای با چنگال میزنیم، بعد آن را در اشکنه ریخته و در حین ریختن، اشکنه را مداوم هم میزنیم تا تخممرغ بصورت بریده بریده بسته شوند. پس از یکی دو جوش زیر اشکنه را خاموش کنید.