حسین زنجانی آموزش کوفته مرغ و قارچ
A
مواد لازم:
مرغ چرخ شده 500 گرم
سیر 2 حبه
پیاز رنده شده 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
آرد سوخاری 1 پ
قارچ 200 گرم
اسفناج 1 پ
نمك، فلفل، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریكا، پونه كوهی
عصاره مرغ 1/2 قرص
جعفری، گشنیز، ریحان 3 ق غ
روغن به مقدار لازم
پنیر گودا و پارمیزان 1 پ
خامه 2 پیمانه
روش تهیه:
مرغ و ادویه ها ، سبزی و پیاز را در کاسه ریخته و مخلوط میکنیم و سپس آرد سوخاری و تخم مرغ را افزوده و مواد را خوب همزده تا یكدست شود. از مواد موجود ?? كوفته را درست كرده و آن را در تابه با كمی روغن، با شعله متوسط ? دقیقه سرخ كرده تا كوفته ها رنگ بگیرند. در تابه ای سیر را با كمی روغن تفت داده و به آن قارچ را اضافه كرده با شعله زیاد از آب قارچ کم می کنیم و به آن اسفناج و عصاره مرغ را افزوده و پس از كمی تفت دادن خامه را نیز اضافه كرده، سپس شعله را كم كرده خوب هم میزنیم و كوفته ها را یك به یك داخل سس میچینیم و 20 دقیقه می پزیم و روی آن را با پنیر پوشانده و 5 دقیقه دیگر با در بسته اجازه میدهیم تا پنیر كاملا آب شود. در پایان از كوفته ها و سس ساندویچ میگیریم.