خانم حسینی آموزش کوکو بهاری شنگ 98/1/31

خانم حسینی آموزش کوکو بهاری شنگ 98/1/31

خانم حسینی آموزش کوکو بهاری شنگ 98/1/31

معرفی برنامه

خانم حسینی آموزش کوکو بهاری شنگ

مواد لازم:

شِنگ??? گرم

پیازکوهی (پیازچه) ??? گرم

تخم مرغA A  ? عدد

سبوس ?? گرم

ادویه (زیره زردچوبه فلفل)

روغن ارده کنجدA A  به میزان لازم

روش تهیه:

ابتدا شِنگ ها و پیاز کوهی شسته را ریز میکنیم و تخم مرغ، سبوس و ادویه اضافه کرده و خوب هم میزنیم ، در تابه روغن کنجد ریخته وقتی حسابی داغ شد مواد کوکو را بصورت قالبی یا بصورت تیکه داخل تابه ریخته و اجازه بدهید با حرارت پایین مغز پخت شود.

شربت سرکه انگبین نعنا

عسل ??? میلی لیتر

عرق نعنا ??? میلی لیتر

سرکهA A  ?? میلی لیتر

آبA A  ???میلی لیتر

ابتدا آب و سرکه وعرق نعنا را اجازه بدهید بجوشد به مدت نیم ساعت وقتی ولرم شد عسل اضافه کنید

میتوانید بجای عرق نعنا از نعنای تازه استفاده کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها