خانم حسینی آموزش کوکو بهاری شنگ
A
مواد لازم:
شِنگ??? گرم
پیازکوهی (پیازچه) ??? گرم
تخم مرغA A ? عدد
سبوس ?? گرم
ادویه (زیره زردچوبه فلفل)
روغن ارده کنجدA A به میزان لازم
روش تهیه:
ابتدا شِنگ ها و پیاز کوهی شسته را ریز میکنیم و تخم مرغ، سبوس و ادویه اضافه کرده و خوب هم میزنیم ، در تابه روغن کنجد ریخته وقتی حسابی داغ شد مواد کوکو را بصورت قالبی یا بصورت تیکه داخل تابه ریخته و اجازه بدهید با حرارت پایین مغز پخت شود.
شربت سرکه انگبین نعنا
عسل ??? میلی لیتر
عرق نعنا ??? میلی لیتر
سرکهA A ?? میلی لیتر
آبA A ???میلی لیتر
ابتدا آب و سرکه وعرق نعنا را اجازه بدهید بجوشد به مدت نیم ساعت وقتی ولرم شد عسل اضافه کنید
میتوانید بجای عرق نعنا از نعنای تازه استفاده کنید.