حسین زنجانی آموزش تهیه کوکو و سالاد کنگرA
A
مواد لازم:
كنگر 500 گرم پاك شده بدون برگ
سیب زمینی 250 گرم
تخم مرغ 4 عدد
سیر 2 حبه
فلفل سیاه،دارچین،كاری،زیره،زردچوبه در مجموع 1 ق غ
آرد گندم 3 ق غ
بکینگ پودر 1ق چای خوری
عصاره مرغ 1/2 قرص
زعفران آب شده 2 ق غ
زرشك 3 ق غ
گردو 3 ق غ
سبزی( شوید،نعناع،پیازچه،تره،جعغری) 1 پ خرد شده
روغن به مقدار لازم
روش تهیه:
برای شروع كنگر را همراه با 4 ق غ روغن به مدت 15 دقیقه تفت میدهیم سپس كنار گذاشته تا كمی خنك شود و بعد آن را داخل غذا ساز یا چرخه گوشت ریخته و به آن سیب زمینی و سیر را افزوده و تا یكنواخت شدن مواد میكس كرده و سپس داخل كاسه ای ریخته و به آن تمامی مواد را یك به یك اضافه كرده و خوب مخلوط میكنیم و با استفاده از قاشق آن را به شكل دلخواه داخل تابه داغ شده همراه با مقداری روغن با ضخامت كم سرخ میكنیم