حسین زنجانی آموزش تهیه کوکو و سالاد کنگر 98/1/29

حسین زنجانی آموزش تهیه کوکو و سالاد کنگر 98/1/29

حسین زنجانی آموزش تهیه کوکو و سالاد کنگر 98/1/29

معرفی برنامه

حسین زنجانی آموزش تهیه کوکو و سالاد کنگرA 

مواد لازم:

كنگر 500 گرم پاك شده بدون برگ

سیب زمینی 250 گرم

تخم مرغ 4 عدد

سیر 2 حبه

فلفل سیاه،دارچین،كاری،زیره،زردچوبه در مجموع 1 ق غ

آرد گندم 3 ق غ

بکینگ پودر 1ق چای خوری

عصاره مرغ 1/2 قرص

زعفران آب شده 2 ق غ

زرشك 3 ق غ

گردو 3 ق غ

سبزی( شوید،نعناع،پیازچه،تره،جعغری) 1 پ خرد شده

روغن به مقدار لازم

روش تهیه:

برای شروع كنگر را همراه با 4 ق غ روغن به مدت 15 دقیقه تفت میدهیم سپس كنار گذاشته تا كمی خنك شود و بعد آن را داخل غذا ساز یا چرخه گوشت ریخته و به آن سیب زمینی و سیر را افزوده و تا یكنواخت شدن مواد میكس كرده و سپس داخل كاسه ای ریخته و به آن تمامی مواد را یك به یك اضافه كرده و خوب مخلوط میكنیم و با استفاده از قاشق آن را به شكل دلخواه داخل تابه داغ شده همراه با مقداری روغن با ضخامت كم سرخ میكنیم

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها