خانم الوند آموزش تهیه خشکا بیج
A
مواد لازم:
باقلای مازندرانی ریز نیم کیلو
تخم مرغA A A A A A ?عدد
شوید تازهA A A A ??شاخه
سیرA A A A A A A A A A A A A A ?حبه
روغنA A A A A A A A A A A A ?ق
نمک وفلفلA A A A به مقدار لازم
روش تهیه:
باقلای تازه را که بهتر است ریز باشد و شیری، از دو پوست جدا کرده ومی شوییم
سیر و شوید را ریز خرد کرده همراه باقلا با کمی روغن تفت می دهیم. سپس تخم مرغها را در مواد ریخته می گذاریم تا بسته شود. نمک و فلفل زده از روی شعله بر می داریم. این غذا همراه کته با ماست و ماهی شور سرو می شود.