خانم الوند آموزش تهیه خشکا بیج 98/1/25

خانم الوند آموزش تهیه خشکا بیج 98/1/25

خانم الوند آموزش تهیه خشکا بیج 98/1/25

معرفی برنامه

خانم الوند آموزش تهیه خشکا بیج

مواد لازم:

باقلای مازندرانی ریز نیم کیلو

تخم مرغA A A A A A  ?عدد

شوید تازهA A A A  ??شاخه

سیرA A A A A A A A A A A A A A  ?حبه

روغنA A A A A A A A A A A A  ?ق

نمک وفلفلA A A A  به مقدار لازم

روش تهیه:

باقلای تازه را که بهتر است ریز باشد و شیری، از دو پوست جدا کرده ومی شوییم

سیر و شوید را ریز خرد کرده همراه باقلا با کمی روغن تفت می دهیم. سپس تخم مرغها را در مواد ریخته می گذاریم تا بسته شود. نمک و فلفل زده از روی شعله بر می داریم. این غذا همراه کته با ماست و ماهی شور سرو می شود.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها