خانم بخشی طرز تهیه کیک پنیر دورنگ 98/1/22

خانم بخشی طرز تهیه کیک پنیر دورنگ 98/1/22

خانم بخشی طرز تهیه کیک پنیر دورنگ 98/1/22

معرفی برنامه

خانم بخشی طرز تهیه کیک پنیر دورنگ

مواد لازم:

لیوان 200 میلی لیتری

4 عدد تخم مرغ

1 لیوان شکر

1 لیوان روغن مایع

1 لیوان آب ولرم

3 لیوان آرد

3 قاشق غذاخوری پودرکاکائو

1 پاکت وانیل شکری 5 گرم

2.5 ق چ بکینگ پودر 10 گرم

برای مواد پنیری:

400 گرم پنیر لبنه

2 عدد تخم مرغ

3 قاشق غذاخوری پودر قند

1 قاشق غذاخوری نشاسته

1 پاکت وانیل شکری 5 گرم

روش تهیه:

برای کیک، تخم مرغ و شکر را حداقل 6 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. هم زن برقی را کنار بذارید. آب ولرم نزدیک به گرم را اضافه کرده با همزن دستی هم بزنید. تمام مواد خشک را داخل ظرفی الک کرده هم بزنید، کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کنید و در یک سمت آرام آرام هم بزنید. ظرف پیرکس مربعی بزرگ و یا ظرف مخصوص فر را چرب کرده مواد کیک را داخل آن بریزید. فوری مواد لبنه ای را نیز حاضر کنید. داخل ظرفی تمام مواد را ریخته و یکی دو دقیقه هم بزنید. مواد را داخل قیف ریخته بصورت مورب بریزید. همه مواد باقیمانده را دوباره روی همان خطوط بریزید .داخل فر 175 درجه 25 دقیقه بپزید. دمای فر را به 160 درجه کاهش دهید و به این صورت هم 15 دقیقه بپزید

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها