آقای زنجانی آموزش تهیه ترامیسو میوه 98/1/20

آقای زنجانی آموزش تهیه ترامیسو میوه 98/1/20

آقای زنجانی آموزش تهیه ترامیسو میوه 98/1/20

معرفی برنامه

آقای زنجانی آموزش تهیه ترامیسو میوه

قهوه دمی 1 پ

پودر وانیل 1 ق چ

زرده تخم مرغ 4 عدد

شكر 1/2 پیمانه

پنیر ماسكاروپونه 1 پیمانه

پنیر خامه ای 1/2 پ

خامه پر چرب 1 پیمانه

بیسكوییت لیدی فینگر 20 تا 24 عدد

پودر شكلات 1/2 پیمانه

میوه های فصل به دلخواه توت فرنگی،موز، هلو، آلبالو 2 پیمانه

روش تهیه :

زرده های تخم مرغ را داخل كاسه شیشه ای ریخته و با حرارت غیر مستقیم روی آب در حال جوش قرار داده و شروع به هم زدن كرده و به آن شكر و وانیل را افزوده و به مدت 10 دقیقه هم زده تا شكر آب شده و مواد یك دست شود. از روی حرارت برداشته و پس از خنك شدن، پنیر ها و خامه را اضافه كرده و شروع به هم زدن تمامی مواد به مدت 5 دقیقه تا یكدست شود و به مدت 2 ساعت در یخچال نگهدارید. بیسكوییت ها را یك به یك به قهوه آغشته كرده و نصف آن را داخل ظرف مورد نظر چیده و حال نصف میوهای برش خرده را به همراه نصف شكلات ها اضافه و از مایه خامه و پنیر روی سطح را كامل یكدست كنید و مجدد این كار را تكرار كرده و در مرحله آخر با شكلات تزریین كرده و روی آن را كشیده و داخل یخچال قرار دهید تا كاملاً بسته و آماده سرو شود.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها