خانم صادقی آموزش تهیه سالاد کینوآ
A
مواد لازم:
کینوآ ?پیمانه
آب ?پیمانه
سیب زمینی ??? گرم
کرفس ???گرم
خیار شور ???گرم
ذرت پخته شده ???گرم
قارچ ??گرم
پیازچه ??عدد
تربچه ?عدد
تخمه آفتابگردان ? ق غ
فیله مرغ ?عدد
پیاز ?عدد
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و روغن کنجد مقداری
چاشنی سالاد :
لیمو ترش ?/?پیمانه
روغن زیتون ?قاشق غذا خوری
سس مایونزA A ?قاشق غذاخوری
خامه ?قاشق غذاخوری
سس خردل ?/?قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه مقداری
روش تهیه:
فیله مرغ را از دوساعت قبل با فلفل و نمک و زعفران مرینت میکنیم با یک پیاز و کمی روغن و آب میگذاریم بپزد و بعد از پختن و سرد شدن خورد میکنیم سپس سس و خامه و روغن زیتون و نمک وفلفل و ابلیمو را به آن اضافه میکنیم و سپس خیار شور و ساقه کرفس خورد شده و ذرت و کینوا که با ?پیمانه پخته شده و خنک شده را با سیب زمینی نگینی و پخته شده سرد شده و تربچه و پیازچه و قارچ را به آن افزوده و با هم مخلوط کرده دو ساعت در یخچال میگذاریم تا هم مزه شوند و عطر و طعم مواد به خورد هم رود در آخر به ظرف سرو منتقل کرده با جعفری و تخمه آفتابگردان تزیین میکنیم.