خانم صادقی آموزش تهیه سالاد کینوآ 98/1/19

خانم صادقی آموزش تهیه سالاد کینوآ 98/1/19

خانم صادقی آموزش تهیه سالاد کینوآ 98/1/19

معرفی برنامه

خانم صادقی آموزش تهیه سالاد کینوآ

مواد لازم:

کینوآ ?پیمانه

آب ?پیمانه

سیب زمینی ??? گرم

کرفس ???گرم

خیار شور ???گرم

ذرت پخته شده ???گرم

قارچ ??گرم

پیازچه ??عدد

تربچه ?عدد

تخمه آفتابگردان ? ق غ

فیله مرغ ?عدد

پیاز ?عدد

نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و روغن کنجد مقداری

چاشنی سالاد :

لیمو ترش ?/?پیمانه

روغن زیتون ?قاشق غذا خوری

سس مایونزA A  ?قاشق غذاخوری

خامه ?قاشق غذاخوری

سس خردل ?/?قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه مقداری

روش تهیه:

فیله مرغ را از دوساعت قبل با فلفل و نمک و زعفران مرینت میکنیم با یک پیاز و کمی روغن و آب میگذاریم بپزد و بعد از پختن و سرد شدن خورد میکنیم سپس سس و خامه و روغن زیتون و نمک وفلفل و ابلیمو را به آن اضافه میکنیم و سپس خیار شور و ساقه کرفس خورد شده و ذرت و کینوا که با ?پیمانه پخته شده و خنک شده را با سیب زمینی نگینی و پخته شده سرد شده و تربچه و پیازچه و قارچ را به آن افزوده و با هم مخلوط کرده دو ساعت در یخچال میگذاریم تا هم مزه شوند و عطر و طعم مواد به خورد هم رود در آخر به ظرف سرو منتقل کرده با جعفری و تخمه آفتابگردان تزیین میکنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها