خانم کامیار آموزش تهیهAA پاستای سیب زمینی
A
مواد لازم:
سیب زمینی آبپزA A 2 عدد
تخم مرغA A 1 عدد
آرد حدودA A 2 پیمانه
نمكA A 1/2 ق چ
مواد سس پاستا
پیازA A 1 عدد
گوجه فرنگیA A 5 عدد
هویجA A 1 عدد
سیر له شدهA A 2 حبه
قارچA A 5 عدد
خامهA A 3 ق س
پنیر موزارلا رنده شدهA A 50 گرم
عصاره مرغA A 1 ق س
نمك و فلفل سیاه
روغن زیتونA A 3 ق س
روش تهیه:
سیب زمینی پخته شده را پوست بكنید و داغ داغ رنده كنید پس از انكه خنك شد روی سطح كار با نمك و تخم مرغ مخلوط كنید ارد را كم كم اضافه كنید تا خمیر به دست نچسبد
از خمیر تكه هایی بردارید و بصورت استوانه در اورید و ان را به اندازه های یك سانت برش دهید و در ارد بغلطانید تا بهم نچسبد و با استفاده از تخته ی مخصوص فرم دهی پاستا و یا چنگال هر كدام از خمیرها را فرم دهید سپس همانند پاستا به مدت 10 دقیقه در اب جوش بپزید و ابكش كنید و همراه با سس ان را سرو كنید