خانم مهدیان آموزش تهیه کالجوش 98/1/17

خانم مهدیان آموزش تهیه کالجوش 98/1/17

خانم مهدیان آموزش تهیه کالجوش 98/1/17

معرفی برنامه

خانم مهدیان آموزش تهیه کالجوش

مواد لازم:

کشک ??? گرم

پیاز ? عدد

نعنا خشک ? ق غ

آرد ? ق س

زردچوبه ? ق چ

گردو ?? گرم

آب به میزان لازم

روش تهیه:

پیاز نگینی خرد شده را کمی تفت داده تا سبک شود سپس زردچوبه را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم آرد را به دلخواه اضافه و مجدد کمی تفت داده سپس نعنا خشک و گردوی خرد شده یا کوبیده شده را به آن اضافه می کنیم فقط در حد مخلوط شدن تفت میدهیم تا نعنا طعم تلخی نگیرد.

کشک را با حدود یک تا دو پیمانه آب (بسته به میزان غلظت کشک) مخلوط می کنیم تا یکنواخت شود و به مواد درون تابه اضافه و پس از اولین قل زدن زیر آن را خاموش می کنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها