خانم احمدی آموزش تهیه تاتلی خرما 97/12/26

خانم احمدی آموزش تهیه تاتلی خرما 97/12/26

خانم احمدی آموزش تهیه تاتلی خرما 97/12/26

معرفی برنامه

خانم احمدی آموزش تهیه تاتلی خرما

مواد لازم:

نشاسته ذرت ? ق غ سرپر

آرد ? ق غ

شیر ? پیمانه

شکر ?/? پیمانه

وانیل مقداری

بیسکوییت ساده پودر شده ??? گرم

شیره خرما ? پیمانه

فندق یا گردو مقداری

کنجد ?/? پیمانه

روش تهیه:

ابتدا شیر و شکر و نشاسته را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم و آنقدر هم میزنیم تا به حالت فرنی غلیظ شود در مرحله آخر وانیل و کره را اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم.

کنجد و مغز گردو یا فندق پودر شده را به شیره خرما اضافه میکنیم .در ظرف مورد نظر ابتدا مقداری بیسکوییت ریخته و سپس از کرم آماده شده و بعد مخلوط کنجد و شیره خرما و به همین شکل لایه ها را تکرار می کنیم. برای تزیین روی دسر از خرمایی که درون آن فندق یا گردو قرار داده ایم میتوان استفاده کرد.

اگر شیره خرما در دسترس نبود از خرمای پوست گرفته و له شده که با کمی آب گرم رقیق کرده ایم میتوان استفاده کرد.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها