خانم افشاری پور طرز تهیه شیرینی سنتی کرمانشاهی
A
مواد لازم:
آرد یک کیلو
روغن جامد نیم کیلو
شیر یک لیوان
مایه خمیر فوری یک قاشق چای خوری
خرمای چرخ شده ??? گرم
ادویه مخصوص
زنجبیل, هل , دارچین, میخک, جوز هندی, رازیانه (پودر شده)
روش تهیه:
ابتدا روغن جامد را با ارد مخلوط کرده سپس با دست کمی ورز میدهیم سپس مایه خمیر رو اضافه کرده و شیر را به ترکیب روغن و ارد اضافه میکنیم تا به صورت خمیر لطیفی در آید، خرما ی هسته گرفته رو با پودر ادویه های گفته شده مخلوط کرده و از چرخ رد میکنیم , در ادامه خرماها را به صورت توپکهای کوچک در می اوریم و از خمیر به دست امده چونه های 15گرمی برداشته و داخل دست پهن میکنیم و یک توپک خرمایی را داخل خمیر قرار داده و به شکل گرد در می آوریم و داخل سینی فر قرار داده و پس از یک ربع استراحت با مهر مخصوص کلمپه مهر میزنیم و در نهایت روی کلمپه را با قلم مو و زعفران دم کرده رنگ میدهیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ??? درجه سانتی گراد به مدت ده دقیقه قرار میدهیم.