خانم مهدیان آموزش تهیه دسر بهاری 97/12/22

خانم مهدیان آموزش تهیه دسر بهاری 97/12/22

خانم مهدیان آموزش تهیه دسر بهاری 97/12/22

معرفی برنامه

خانم مهدیان آموزش تهیه دسر بهاری

مواد لازم:

کمپوت هلو یا زردآلو ? قوطی

توت فرنگی ? عدد

خامه قنادی زده شده ?/? پیمانه

پودر ژلاتین ? ق غ

پودر قند ? ق غ

وانیل ?/? ق چ

توت فرنگی خرد شده/کیوی خرد شده برای تزیین

روش تهیه:

کمپوت را پوره کرده و روی حرارت میگذاریم تا کمی گرم شود توت فرنگی ها را اضافه و پوره میکنیم. سپس پودر قند را اضافه و مخلوط میکنیم سپس وانیل و پودر ژلاتین را اضافه و مخلوط کرده تا کاملا یکنواخت شود

زمانی که از گرما افتاد خامه قنادی را اضافه میکنیم سپس در قالب دلخواه ریخته و روی آن را با میوه تزیین می کنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها