خانم مهدیان آموزش تهیه دسر بهاری
A
مواد لازم:
کمپوت هلو یا زردآلو ? قوطی
توت فرنگی ? عدد
خامه قنادی زده شده ?/? پیمانه
پودر ژلاتین ? ق غ
پودر قند ? ق غ
وانیل ?/? ق چ
توت فرنگی خرد شده/کیوی خرد شده برای تزیین
روش تهیه:
کمپوت را پوره کرده و روی حرارت میگذاریم تا کمی گرم شود توت فرنگی ها را اضافه و پوره میکنیم. سپس پودر قند را اضافه و مخلوط میکنیم سپس وانیل و پودر ژلاتین را اضافه و مخلوط کرده تا کاملا یکنواخت شود
زمانی که از گرما افتاد خامه قنادی را اضافه میکنیم سپس در قالب دلخواه ریخته و روی آن را با میوه تزیین می کنیم.