آقای زنجانی آموزش برگر سبزی پلو با ماهی
A
مواد لازم:
فیله ماهی 4 عدد
ادویه(زیره،نمك،فلفل،زردچوبه،زنجبیل،آویشن،
ریحان خشك،پونه كوهی) 1 ق غ
سس سویا 4 ق غ
سیر 2 حبه
آرد 2 پیمانه
لیمو ترش 2 عدد
برنج 6 پیمانه
سبزی پلو (تره، جعفری، گشنیز، شوید، سیره تازه) نیم كیلو پاك و خرد شده
روغن كنجد به مقدار لازم
سس:
مایونیز 1/2 پ
كچاپ 2 ق غ
خیارشور 3 ق غ
پیازچه 2 ق غ
روش تهیه:
تیغ ماهی ها را گرفته و شروع به مزه دار كردن ماهی ها با اضافه كردن ادویه ها، سس سویا،یك عدد آب لیمو، سیر وكمی روغن نموده و خوب مخلوط كرده و روی آن را كشیده و 2 ساعت داخل یخچال می گذاریم. ماهی ها را به آردی كه با ادویه ها مزه دار شده بغلتانید، سرخ كرده و كنار بگذارید. در همین حین برنج را با 6 پیمانه یا 1/5 بند انگشت آب بدون نمك و روغن روی حرارت گذاشته و زمانی كه به جوش آمد سبزی را به آن اضافه كنید و زیر آن را زیاد كرده تا آب آن كاملا خشك شود. در قابلمه را بدون دمكنی گذاشته تا برنج نیم ساعت پخته و شفته شود. حال كف قالب مورد نظر را كمی روغن ریخته از برنج پخته شده كف قالب گرد ریخته كمی نمك بپاشید و مجدد كمی روغن اضافه نموده و روی گاز هر طرف آن را با شعله كم سرخ ته دیگی كرده و آماده برای سرو كنید. سس ها را به همراه خیار شور ریز شده و پیازچه و 2 ق غ آب لیمو و كمی روغن زیتون خوب مخلوط كرده از آن روی برنج كمی ریخته سپس ماهی را روی آن قرار دهید و از برنج قالبی دیگر روی آن گذاشته و سرو كنید.