خانم بخشی طرز تهیه شیرینی رول قیسی
A
مواد لازم :
آرد ??? گرم
پودر شکر ? ق س
وانیل ?/? ق چ
کرهA A ??? گرم
پنیر خامه ای ?? گرم
مواد رویه شیرینی :
شیر ? ق س
شکر ? ق س
مواد میانی شیرینی :
قیسی خرد شدهA A ? پیمانه
شکر ?? گرم
آبA A ?/? پیمانه
پودر فندق ?/? پیمانه
طرز تهیه :
کره و پنیر خامه ای با همزن می زنیم تا یکدست شود سپس پودر شکر وانیل و آرد را افزوده و مخلوط می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید روی صفحه خمیر را بازکرده وخمیر را به شکل مثلث های برابر برش می زنیم و از مواد میانی روی هرمثلث قرار داده و خمیر را از قاعده به سمت رأس رول می کنیم وداخل سینی قرار داده و روی شیرینی را با شیر مرطوب کرده سپس روی آن شکر می پاشیم و در طبقه وسط فر بادمای ??? درجه به مدت ?? دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی ها آماده شوند.
موادمیانی :
قیسی ها را که از دو ساعت قبل خیس کرده بودیم ریز خرد می کنیم و همراه آب شکر و پودر فندق داخل ظرف مناسبی روی حرارت قرار می دهیم تا آب کمی تبخیر شده و غلیظ شود سپس زیر حرارت را خاموش کرده وبعد از خنک شدن برای میانه شیرینی استفاده می کنیم.