خانم عیوضی آموزش تهیه خوراک پنیر توفو با جوانه
A
مواد لازم :
روغن كنجد 3 ق س
پیازA A A A A A A A A A A A 1 عدد
كدوسبزA A A A A A 2 عدد
فلفل دلمهA A 1 عدد
قارچA A A A A A A A A A 6 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
لپه باقالیA A 100 گرم
جوانه ماش ? پیمانه
پنیر توفوA A 100 گرم
نمك و فلفل ، زردچوبه ، سماق ، چوب دارچین ، رب گوجه فرنگی
روش تهیه :
همه سبزیجات را به صورت حلقه برش زده در یك تابه چیده، كمی روغن كنجد مزه دار شده روی آنها افزوده، روی حرارت گذاشته كمی تفت بخورند، وسط تابه پنیر توفو و پخته لپه باقالی و در آخر جوانه ماش را روی مواد قرار دهید و با سس گوجه فرنگی كه از قبل با پیاز داغ و ادویه مزه دار كردید، بپوشانید و با حدود 10 دقیقه روی حرارت، آماده سرو خواهد بود
این خوراك ، با پلو ، و یا با نان سرو می شود.