خانم عیوضی آموزش تهیه پای قارچ و کدو
A
مواد لازم:
روغن كنجد مقداری
كره گیاهی ?? گرم
سیب زمینی یك كیلو
قارچ ??? گرم
كدوسبز قلمی دو عدد
گوجه فرنگی دو عدد
پیاز یك عدد
پیازچه 4 ساقه
فلفل دلمه نصف
جعفری تازه مقداری
گوشت گیاهی یك پیمانه
نمك و فلفل و زعفران كمی
روش تهیه :
ابتدا پیازچه و پیاز ها را با مقداری روغن كنجد تفت دهید سویا رو مزه دار كنید .ادویه ها و كمی رب گوجه را بیفزایید ،
سپس كدو، پیاز و گوجه و قارچ، فلفل دلمه رو به هر شكلی كه خودتون تمایل دارید برش زده و تفت دهید ،
سیب زمینی ها رو پخته، مزه دار كنید و بصورت پوره ، كف ظرف كه كمی چرب شده قرار دهید
وسط آن از مواد اماده شده ی بالا قرار دهید و رویه آخر هم یه لایه از پوره سیب زمینی روی ظرف رو بپوشانید .
نكته: این غذا داخل تابه روی اجاق گاز هم درست میشود .
میتوند داخل فر دد دمای 170 درجه طبقه وسط به مدت 20 دقیقه قرار دهید .