خانم عیوضی آموزش تهیه پای قارچ و کدو 97/12/12

خانم عیوضی آموزش تهیه پای قارچ و کدو 97/12/12

خانم عیوضی آموزش تهیه پای قارچ و کدو 97/12/12

معرفی برنامه

خانم عیوضی آموزش تهیه پای قارچ و کدو

مواد لازم:

روغن كنجد مقداری

كره گیاهی ?? گرم

سیب زمینی یك كیلو

قارچ ??? گرم

كدوسبز قلمی دو عدد

گوجه فرنگی دو عدد

پیاز یك عدد

پیازچه 4 ساقه

فلفل دلمه نصف

جعفری تازه مقداری

گوشت گیاهی یك پیمانه

نمك و فلفل و زعفران كمی

روش تهیه :

ابتدا پیازچه و پیاز ها را با مقداری روغن كنجد تفت دهید سویا رو مزه دار كنید .ادویه ها و كمی رب گوجه را بیفزایید ،

سپس كدو، پیاز و گوجه و قارچ، فلفل دلمه رو به هر شكلی كه خودتون تمایل دارید برش زده و تفت دهید ،

سیب زمینی ها رو پخته، مزه دار كنید و بصورت پوره ، كف ظرف كه كمی چرب شده قرار دهید

وسط آن از مواد اماده شده ی بالا قرار دهید و رویه آخر هم یه لایه از پوره سیب زمینی روی ظرف رو بپوشانید .

نكته: این غذا داخل تابه روی اجاق گاز هم درست میشود .

میتوند داخل فر دد دمای 170 درجه طبقه وسط به مدت 20 دقیقه قرار دهید .

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها