خانم احمدی آموزش تهیه جوجه چینی با بنیه و سس تار تار
AA
مواد لازم:
آرد حدود ? لیوان
سفیده تخم مرغ ? عدد
بکینگ پودر ?.? ق چ
ماءالشعیر بدون طعم ? لیوان
نشاسته ذرت ? ق غ
زعفران و فلفل و پودر سیر و اویشن به مقدار لازم
جوش شیرین یک چهارم ق چ
فیله مرغ مزه دار شده به مقدار لازم
ابتدا مواد خشک و ادویه هارا باهم مخلوط میکنیم. سپس ماء الشعیر را به آرامی اضافه کرده و هم میزنیم که حباب ها خارج نشود سپس سفیده هارا با همزن فرم داده و به آرامی با مواد مخلوط میکنیم. غلظت مواد را با کم و زیاد کردن آرد تنظیم میکنیم. نمک مانع پف سوخاری میشود پس نمک را فقط به فیله مرغ اضافه میکنیم. فیله ها را با کمی پیاز و آبلیمو و نمک فلفل و پاپریکا مزه دار میکنیم و بیشتر از نیم ساعت در این مواد نگه نمیدارم سپس فیله ها را در این مایه آماده شده میزنیم و در روغن داغ و شناور سرخ میکنیم.
سس تار تار:
مایونز ? ق غ
پیاز خرد شده ? عدد
خیارشور خرد شده ??? گرم
جعفری یا ترخون ? ق غ
کیپر ? ق غ
آب لیمو ترش ? ق غ