خانم احمدی آموزش تهیه جوجه چینی با بنیه و سس تار تار 97/12/5

خانم احمدی آموزش تهیه جوجه چینی با بنیه و سس تار تار 97/12/5

خانم احمدی آموزش تهیه جوجه چینی با بنیه و سس تار تار 97/12/5

معرفی برنامه

خانم احمدی آموزش تهیه جوجه چینی با بنیه و سس تار تار

AA 

مواد لازم:

آرد حدود ? لیوان

سفیده تخم مرغ ? عدد

بکینگ پودر ?.? ق چ

ماءالشعیر بدون طعم ? لیوان

نشاسته ذرت ? ق غ

زعفران و فلفل و پودر سیر و اویشن به مقدار لازم

جوش شیرین یک چهارم ق چ

فیله مرغ مزه دار شده به مقدار لازم

ابتدا مواد خشک و ادویه هارا باهم مخلوط میکنیم. سپس ماء الشعیر را به آرامی اضافه کرده و هم میزنیم که حباب ها خارج نشود سپس سفیده هارا با همزن فرم داده و به آرامی با مواد مخلوط میکنیم. غلظت مواد را با کم و زیاد کردن آرد تنظیم میکنیم. نمک مانع پف سوخاری میشود پس نمک را فقط به فیله مرغ اضافه میکنیم. فیله ها را با کمی پیاز و آبلیمو و نمک فلفل و پاپریکا مزه دار میکنیم و بیشتر از نیم ساعت در این مواد نگه نمیدارم سپس فیله ها را در این مایه آماده شده میزنیم و در روغن داغ و شناور سرخ میکنیم.

سس تار تار:

مایونز ? ق غ

پیاز خرد شده ? عدد

خیارشور خرد شده ??? گرم

جعفری یا ترخون ? ق غ

کیپر ? ق غ

آب لیمو ترش ? ق غ

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها