خانم بخشی طرز تهیه کیک شیفون با دکور کیک روز مادرA
A
مواد لازم:
تخم مرغ ? عدد
آردA A A A A A یک ونیم پیمانه ( ? و?/?)
شکرA A A A یک پیمانه
آب یا شیرA A A A یک چهارم پیمانه
روغنA A A A یک چهارم پیمانه
وانیلA A A A یک هشتم ق چ
بکینگ پودرA A A A یک ق س
طرز تهیه کیک :
ابتدا زرده و سفیده را جدا کنید. سفیده را با نیمی از شکر خوب هم بزنید تا کاملا پف کند و از ظرف برنگردد. زرده تخم مرغ را همراه با وانیل با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. شیر یا آب را به زرده افزوده و سپس روغن را اضافه کنید کمی که مخلوط شد آرد و بیکینگ پودر را داخل مواد ریخته و در حد مخلوط شدن آرد هم بزنید. سپس سفیده تخم مرغ را به آرامی با لیسک به مواد افزوده و به حالت دورانی مخلوط کنید. کف قالب ?? سانتی را کاغذ روغنی انداخته و مواد را داخل قالب بریزید و در فر از پیش گرم شده با درجه حرارت ??? به مدت ?? دقیقه قرار دهید تا بپزد. سپس از فر خارج کرده و پس از اینکه قالب خنک شد کیک را از داخل قالب خارج کنید و بعد از خنک شدن کامل کیک ، آن را تزیین کنید.