خانم مهدیان آموزش تهیه مرغ با طعم پاپریکا و برنج تند 97/12/2

خانم مهدیان آموزش تهیه مرغ با طعم پاپریکا و برنج تند 97/12/2

خانم مهدیان آموزش تهیه مرغ با طعم پاپریکا و برنج تند 97/12/2

معرفی برنامه

خانم مهدیان آموزش تهیه مرغ با طعم پاپریکا و برنج تند

مواد لازم:

نمك 1/4 ق چ

پودر پیاز 2 ق چ

پاپریكا شیرین 3 ق چ

پودر چیلی 1 ق چ

دارچین 1 ق چ

زیره 1/2 ق چ

مرغ ? یا ? تكه

برنج 2 پیمانه

پیاز 1 عدد

سیر 3 حبه

فلفل دلمه قرمز 1 عدد

گشنیز خورد شده 1/4 پیمانه

ذرت 200 گرم

لوبیا 200 گرم

آب لیمو 2 ق س

روش تهیه:

مرغ را در مخلوط ادویه ( نمك/پودر پیاز/پاپریكا شیرین/پودر چیلی/فلفل سیاه) می غلتانیم حداقل یك ساعت مواد را استراحت میدهیم سپس در سینی فر چرب شده میگذاریم و روی آن را با فویل می پوشانیم با دمای 180 درجه به مدت ?? دقیقه تا بپزد

برنج خیس شده را بدون آب در قابلمه بریزید سپس 4 پیمانه آب روی آن ریخته زیر آن را زیاد می كنیم تا به جوش آید سپس شعله را كم می كنیم

پیاز و سیر و فلفل دلمه خورد شده و ادویه را در تابه ای تفت داده و به برنج اضافه می كنیم

در زمان سرو ذرت و لوبیا را همراه آب لیمو ترش و گشنیز خورد شده به برنج اضافه كرده مخلوط میكنیم و تكه های مرغ را روی آن قرار می دهیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها