خانم مهدیان آموزش تهیه مرغ با طعم پاپریکا و برنج تند
A
مواد لازم:
نمك 1/4 ق چ
پودر پیاز 2 ق چ
پاپریكا شیرین 3 ق چ
پودر چیلی 1 ق چ
دارچین 1 ق چ
زیره 1/2 ق چ
مرغ ? یا ? تكه
برنج 2 پیمانه
پیاز 1 عدد
سیر 3 حبه
فلفل دلمه قرمز 1 عدد
گشنیز خورد شده 1/4 پیمانه
ذرت 200 گرم
لوبیا 200 گرم
آب لیمو 2 ق س
روش تهیه:
مرغ را در مخلوط ادویه ( نمك/پودر پیاز/پاپریكا شیرین/پودر چیلی/فلفل سیاه) می غلتانیم حداقل یك ساعت مواد را استراحت میدهیم سپس در سینی فر چرب شده میگذاریم و روی آن را با فویل می پوشانیم با دمای 180 درجه به مدت ?? دقیقه تا بپزد
برنج خیس شده را بدون آب در قابلمه بریزید سپس 4 پیمانه آب روی آن ریخته زیر آن را زیاد می كنیم تا به جوش آید سپس شعله را كم می كنیم
پیاز و سیر و فلفل دلمه خورد شده و ادویه را در تابه ای تفت داده و به برنج اضافه می كنیم
در زمان سرو ذرت و لوبیا را همراه آب لیمو ترش و گشنیز خورد شده به برنج اضافه كرده مخلوط میكنیم و تكه های مرغ را روی آن قرار می دهیم.