خانم محمدلو آموزش تهیه لقمه های مرغ پفی 97/11/30

خانم محمدلو آموزش تهیه لقمه های مرغ پفی 97/11/30

خانم محمدلو آموزش تهیه لقمه های مرغ پفی 97/11/30

معرفی برنامه

خانم محمدلو آموزش تهیه لقمه های مرغ پفی

طرز تهیه:

پیاز را با کره تفت دهید. آرد، رزماری و آویشن را اضافه و کمی تفت دهید. یک لیوان آب را اضافه کنید و سریع بهم بزنید تا آرد گلوله نشود. سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت کم بپزد.

وقتی مرغ پخته شد آن را از سس خارج کنید. مخلوط شیر و خامه را به سس اضافه کنید و بهم بزنید و از روی حرارت بردارید.

سینه مرغ پخته شده را ریش ریش کنید،سیب زمینی و نخود فرنگی و سس درون تابه را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

خمیر میلفوی را باز کرده و برش بزنید. از مواد، روی یک خمیر برش زده بگذارید و یک لایه دیگر خمیر روی آن بریزید و لبه های خمیر را با انگشت بهم بفشارید و در سینی فر بچینید. روی خمیر را زرده تخم مرغ زده و کنجد یا سیاهدانه بپاشید و سینی را درون فر ??? درجه سانتی گراد قرار دهید تا روی لقمه ها طلایی شود.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها