خانم محمدلو آموزش تهیه لقمه های مرغ پفی
A
طرز تهیه:
پیاز را با کره تفت دهید. آرد، رزماری و آویشن را اضافه و کمی تفت دهید. یک لیوان آب را اضافه کنید و سریع بهم بزنید تا آرد گلوله نشود. سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت کم بپزد.
وقتی مرغ پخته شد آن را از سس خارج کنید. مخلوط شیر و خامه را به سس اضافه کنید و بهم بزنید و از روی حرارت بردارید.
سینه مرغ پخته شده را ریش ریش کنید،سیب زمینی و نخود فرنگی و سس درون تابه را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
خمیر میلفوی را باز کرده و برش بزنید. از مواد، روی یک خمیر برش زده بگذارید و یک لایه دیگر خمیر روی آن بریزید و لبه های خمیر را با انگشت بهم بفشارید و در سینی فر بچینید. روی خمیر را زرده تخم مرغ زده و کنجد یا سیاهدانه بپاشید و سینی را درون فر ??? درجه سانتی گراد قرار دهید تا روی لقمه ها طلایی شود.