خانم صادقی آموزش تهیه کیک انجیر 97/11/29

خانم صادقی آموزش تهیه کیک انجیر 97/11/29

خانم صادقی آموزش تهیه کیک انجیر 97/11/29

معرفی برنامه

خانم صادقی آموزش تهیه کیک انجیر

مواد لازم:

تخم مرغ A A A A A A A A A A A  ? عدد

دارچینA A  A A A A A A A A A A A  ? ق چ

پودر هلA A  ?/? ق چ

شکر A A A A  A A A A A ??? گرم

گردوی خرد شده A A  ?? گرم

آردA A A A A A A A A A A A  ??? گرم

بکینگ پودر A A A A A A A  ?? گرم

انجیر خشک A A A A A A A  ??? گرم

روش تهیه:

انجیرها را 1 روز قبل در آب می گذاریم تا خیس بخورد. سپس انجیرهای خیس خورده را پوره می کنیم.

تخم مرغ و پودر هل و شکر را با همزن خوب می زنیم تا ترکیب شوند.

دارچین، بکینگ پودر و آرد را با هم الک می کنیم. مخلوط آرد را به همراه گردوی خرد شده به تخم مرغ اضافه می کنیم.

قالب مورد نظر را چرب کرده و ته آن را کاغذ می اندازیم. مواد را در قالب می ریزیم و در فر قرار می دهیم و با درجه حرارت 170 به مدت 30 الی 40 دقیقه می پزیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها