خانم صادقی آموزش تهیه کیک انجیر
A
مواد لازم:
تخم مرغ A A A A A A A A A A A ? عدد
دارچینA A A A A A A A A A A A A ? ق چ
پودر هلA A ?/? ق چ
شکر A A A A A A A A A ??? گرم
گردوی خرد شده A A ?? گرم
آردA A A A A A A A A A A A ??? گرم
بکینگ پودر A A A A A A A ?? گرم
انجیر خشک A A A A A A A ??? گرم
روش تهیه:
انجیرها را 1 روز قبل در آب می گذاریم تا خیس بخورد. سپس انجیرهای خیس خورده را پوره می کنیم.
تخم مرغ و پودر هل و شکر را با همزن خوب می زنیم تا ترکیب شوند.
دارچین، بکینگ پودر و آرد را با هم الک می کنیم. مخلوط آرد را به همراه گردوی خرد شده به تخم مرغ اضافه می کنیم.
قالب مورد نظر را چرب کرده و ته آن را کاغذ می اندازیم. مواد را در قالب می ریزیم و در فر قرار می دهیم و با درجه حرارت 170 به مدت 30 الی 40 دقیقه می پزیم.