خانم حسینی آموزش تهیه پیراشکی گوشت 97/11/27

خانم حسینی آموزش تهیه پیراشکی گوشت 97/11/27

خانم حسینی آموزش تهیه پیراشکی گوشت 97/11/27

معرفی برنامه

خانم حسینی آموزش تهیه پیراشکی گوشت

مواد لازم پیراشکی گوشت :

تخم مرغ ?عدد

نمک ? گرم

خمیر مایع ? گرم

آب ?/? پیمانه

روغن مایع ?/? پیمانع

روش تهیه خمیر

تخم مرغ و نمک را با هم خوب مخلوط میکنیم روغن وخمیر مایع فوری وشیر را نیز افزوده ارد را اضافه میکنیم تا حدی که خمیر به دست نجسبد سپس خمیر را با روکش ? ساعت استراحت میدهیم

مواد لازم میانی

سویا ??? گرم

پیاز نگینی خرد شده ? عدد متوسط

قارچ ??? گرم

پنیر پیتزا ??? گرم

رب گوچه فرنگی ?? گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم

فلفل دلمه ای ?? گرم

روش تهیه:

پیاز را با مقداری روغن تفت دهید سپس سویا قارچ خرد شده رب گوجه نمک وفلفل و فلفل دلمه ای را افزوده تفت دهید از روی حرارت برداشته پنیر پیتزا را افزوده

خمیر را پهن کرده با کاتر گرد قالب زده واز مواد اماده شده داخل خمیر ریخته وخمیر را بسته و با چنگال شکل دهید و روی پیراشکی ها را با ?/? پیمانه شیر و?? گرم روغن و مقداری زعفران دم شده رو مال کنید ومقداری کنجد روی آن ریخته ودر فر ??? درجه به مدت ?? دقیقه قرار رهید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها