خانم احمدی آموزش تهیه ناگت مرغ 97/11/21

خانم احمدی آموزش تهیه ناگت مرغ 97/11/21

خانم احمدی آموزش تهیه ناگت مرغ 97/11/21

معرفی برنامه

خانم احمدی آموزش تهیه ناگت مرغ

مواد لازم:

سینه مرغ خام??? گرم

پنیر پیتزا ? ق غ

پیاز رنده و آب گرفته ? عدد

سیر ?تا ? حبه

نشاسته ذرت ?‌.? ق غ

شیرخشک ? ق غ

آویشن پاپریکا نمک و فلفل قرمز و جوز هندی مقداری

سس خردل ? ق غ

آرد سفید ساده ??? گرم

آرد سوخاری پانکو به مقدار لازم

پودر آب پنیر نارنجی ? ق چ

روش تهیه:

سینه را چرخ کرده و با نمک و فلفل و ادویه و پودر باگت و پنیر مخلوط میکنیم سپس یک بار دیگر باهم چرخ کرده یا خوب ورز میدهیم بعد از این مرحله روی سطح کار مقداری آرد زده و سپس خمیر مرغ را پهن کرده و روی آن دوباره آردپاشیده و به شکل دلخواه قالب میزنیم سپس در تخم مرغ زده و در پودر پانکو می غلتانیم و در روغن داغ و شناور سرخ میکنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها