خانم احمدی آموزش تهیه ناگت مرغ
A
مواد لازم:
سینه مرغ خام??? گرم
پنیر پیتزا ? ق غ
پیاز رنده و آب گرفته ? عدد
سیر ?تا ? حبه
نشاسته ذرت ?.? ق غ
شیرخشک ? ق غ
آویشن پاپریکا نمک و فلفل قرمز و جوز هندی مقداری
سس خردل ? ق غ
آرد سفید ساده ??? گرم
آرد سوخاری پانکو به مقدار لازم
پودر آب پنیر نارنجی ? ق چ
روش تهیه:
سینه را چرخ کرده و با نمک و فلفل و ادویه و پودر باگت و پنیر مخلوط میکنیم سپس یک بار دیگر باهم چرخ کرده یا خوب ورز میدهیم بعد از این مرحله روی سطح کار مقداری آرد زده و سپس خمیر مرغ را پهن کرده و روی آن دوباره آردپاشیده و به شکل دلخواه قالب میزنیم سپس در تخم مرغ زده و در پودر پانکو می غلتانیم و در روغن داغ و شناور سرخ میکنیم.