آقای زنجانی آموزش تهیه ساندویچ فیله ماهی 97/11/11

آقای زنجانی آموزش تهیه ساندویچ فیله ماهی 97/11/11

آقای زنجانی آموزش تهیه ساندویچ فیله ماهی 97/11/11

معرفی برنامه

آقای زنجانی آموزش تهیه ساندویچ فیله ماهی

مواد اولیه:

فیله ماهی 2 عدد 250 گرم

پودر: آویشن، پاپریكا،پونه كوهی،سیر،نمك،فلفل،رزماری

پودر و آرد سوخاری 1 پیمانه

پنیر پارمیزان 1/3 پ

نان ساندویچ 2 عدد

روغن به مقدار لازم

لیمو ترش 2 عدد

سس تارتار :

مایونیز 1 پ

خیارشور 2 ق غ

پیاز 1 ق غ

پیازچه 2 ق غ

پنیر خامه ای 1 ق غ

روش تهیه:

فیله ها را به 4 قسمت تقسیم كرده و تمامی ادویه ها را همراه با روغن و یك لیمو به ماهی افزوده و خوب آغشته كرده و به مدت 6 ساعت درون یخچال نگهداری كرده تا مواد به خورد ماهی برود. سپس داخل پودر سوخاری و مجدد داخل همون آب مواد كمی ماهی را خیس كرده و مجدد داخل پودر سوخاری درشت بغلتونید و داخل تابه تفلون بدون روغن با حرارت كم بپزید یا داخل روغن زیاد سرخ كنید.

مایونیز، پنیر خامه ای، پیاز، پیازچه، خیار شور، آب یك عدد لیمو، پنیر پارمیزان را داخل كاسه ای با هم مخلوط كنید و سس را یك ساعت در یخچال گذاشته تا ببندد. در پایان نان ساندویچ را به سس تارتار آغشته كرده و ماهی را روی آن گذاشته و سپس كلم یا كاهو و هر نوع سبزیجات مورد علاقتون رو روی آن بگذارید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها