خانم حسینی آموزش تهیه فسنجان بادام زمینی 97/11/10

خانم حسینی آموزش تهیه فسنجان بادام زمینی 97/11/10

خانم حسینی آموزش تهیه فسنجان بادام زمینی 97/11/10

معرفی برنامه

خانم حسینی آموزش تهیه فسنجان بادام زمینی

مواد لازم:

مغزبادام زمینی ??? گرم

بلدرچینA A A A  ??? گرم

رب انارA A  ??? گرم

پیازA A A A A A A A A A  ??? گرم

ادویه (فلفل زردچوبه گلپر)

زعفران دم کردهA A  ??میلی لیتر

سبوسA A  ?? گرم

روغن ارده کنجد به میزان لازم

روش تهیه:

ابتدا در کناری بلدرچین ها را با اب ونیمی از پیاز ها و زردچوبه و زعفران اجازه میدهیم تا پخته شود بعد در قابلمه ای دیگر مغز بادام های آسیاب شده را با نیمی از پیازها و زردچوبه وسبوس تفت میدهیم و اب بلدرچین پخته را داخل خورشت میریزیم و اجازه میدهیم تا خوب پخته شود و به روغن بیوفتد و در اخر زعفران و فلفل و گلپر را اضافه میکنیم.

وقتی خورش جا افتاد موقع سرو ابتدا خورشت رامیکشیم بعد بلدرچین را روی خورشت میگذاریم

البته طعم فسنجان به ذائقه شما بستگی دارد اگر شیرین دوست داشتید بهتر است شیره به خورشت اضافه کنید میتوانید بجای بلدرچین از بال و بازوی مرغ استفاده کنید.

نوشیدنی زمستانی

شیر زنجبیل

شیر ????میلی لیتر

زنجبیل ?? گرم

عسل یا شکر قهو ای به میزان لازم

ابتدا زنجبیل را رنده کنید داخل شیر و روی حرارت ملایم بگذارید اگر شکر قهوه ای اضافه میکنید همان ابتدا اشکال ندارد ولی در صورت اضافه کردن عسل باید اجازه بدهید تا شیر ولرم شود بعد اضافه کنید

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها