خانم کامیار آموزش تهیه کتف مرغ در خمیر سرخ شده
مواد لازم:
کتف مرغA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A ??عدد
آبA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A ?لیتر
عصاره مرغA A A A A A A A A A A A A A A A ?ق.س.پ
کرهA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A ??گرم
شیرA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A ???میلی لیتر
آردA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A ???گرم
زرده تخم مرغA A A A A A A A A A A A ?عدد
نمکA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A ب میزانه لازم
جعفری خورد شدA A A A A A A A ?ق. س.پ
آرد برای سوخاری کردن ?پیمانه
پودر سوخاریA A A A A A A A A A A A ?پیمانه
تخم مرغ زده شدهA A A A A A ?عدد
خامهA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A 100 میلی لیتر
روش تهیه:
آب را درون قابمله ریخته و عصاره مرغ را اضافه میکنیم تا بجوش آید. کتف های مرغ را که از پوستشون جدا کردیم در آب در حاله جوش ریخته و زمان می دهیم تا کتف های مرغ بپزد. بعد از پخت کتف هارا خارج کرده. در این مرحله دقت داشته باشید که???تا???میلی لیتر آب درون قابلمه مانده باشد.
شیر،کره و خامه را اضافه کرده. ??گرم از آرد را نگه می داریم و مابقی آنرا اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد بصورت خمیر درآید.
وقتی خمیر یک مقدار سرد شد، زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و در نهایت جعفری را اضافه می کنیم.
از مواد با دست آرد زده شده به اندازه نارنگی بر می داری روی سطح پهن کرده و کتف مرغ را وسطه آن قرار می دهیم
آنرا می بندیم وقتی به شکل توپ درآمد اول در آرد بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری می غلتانیم و سرخ می کنیم.