خانم کامیار آموزش تهیه کتف مرغ در خمیر سرخ شده 97/11/8

خانم کامیار آموزش تهیه کتف مرغ در خمیر سرخ شده 97/11/8

خانم کامیار آموزش تهیه کتف مرغ در خمیر سرخ شده 97/11/8

معرفی برنامه

خانم کامیار آموزش تهیه کتف مرغ در خمیر سرخ شده

مواد لازم:

کتف مرغA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  ??عدد

آبA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  ?لیتر

عصاره مرغA A A A A A A A A A A A A A A A  ?ق.س‌.پ

کرهA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  ??گرم

شیرA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  ???میلی لیتر

آردA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  ???گرم

زرده تخم مرغA A A A A A A A A A A A  ?عدد

نمکA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  ب میزانه لازم

جعفری خورد شدA A A A A A A A  ?ق. س.پ

آرد برای سوخاری کردن ?پیمانه

پودر سوخاریA A A A A A A A A A A A  ?پیمانه

تخم مرغ زده شدهA A A A A A  ?عدد

خامهA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  100 میلی لیتر

روش تهیه:

آب را درون قابمله ریخته و عصاره مرغ را اضافه میکنیم تا بجوش آید‌. کتف های مرغ را که از پوستشون جدا کردیم در آب در حاله جوش ریخته و زمان می دهیم تا کتف های مرغ بپزد‌. بعد از پخت کتف هارا خارج کرده‌. در این مرحله دقت داشته باشید که???تا???میلی لیتر آب درون قابلمه مانده باشد.

شیر،کره و خامه را اضافه کرده. ??گرم از آرد را نگه می داریم و مابقی آنرا اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد بصورت خمیر درآید.

وقتی خمیر یک مقدار سرد شد، زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و در نهایت جعفری را اضافه می کنیم.

از مواد با دست آرد زده شده به اندازه نارنگی بر می داری روی سطح پهن کرده و کتف مرغ را وسطه آن قرار می دهیم

آنرا می بندیم وقتی به شکل توپ درآمد اول در آرد بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری می غلتانیم و سرخ می کنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها