خانم مهدیان آموزش تهیه پلو مرغ کرمانی 97/11/6

خانم مهدیان آموزش تهیه پلو مرغ کرمانی 97/11/6

خانم مهدیان آموزش تهیه پلو مرغ کرمانی 97/11/6

معرفی برنامه

خانم مهدیان آموزش تهیه پلو مرغ کرمانی

پلو_مرغ_کرمانی

مواد لازم:

برنج آب کش شدهA A A A  ? پیمانه

پیاز نگینیA A A A  ? عدد

سینه مرغ خرد شدهA A A A  ??? گرم

کلم برگ سفیدA A A A A A  ??? گرم

هویج خرد شدهA A A A A A  ??? گرم

قارچ خرد شدهA A A A A A  ??? گرم

رب گوجه فرنگیA A A A A A  ?/? پیمانه

پودر دارچینA A A A A A  ? قاشق چایخوری

پودر زیرهA A A A  ? قاشق چایخوری

کرهA A A A A A  ?? گرم

روغن مایعA A A A  ?/? پیمانه

نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

زعفران دم کرده به دلخواه

روش تهیه:

پیاز را تفت دهید تا سبک شود . سینه مرغ را ریز خرد کرده و به همراه زردچوبه با پیاز تفت میدهیم . بعد از حدود ? دقیقه رب را اضافه کرده تفت دهید تا رنگ باز کند ، به ترتیب هویج ، قارچ ، نمک ، زیره ، دارچین و در آخر کلم ریز خرد شده را به مواد اضافه می کنیم . نیازی نیست تمام سبزیجات کاملا تفت بخورد چون با دم کردن برنج پختشان کامل خواهد شد. کمی روغن کف قابلمه ریخته برنج و مواد مخلوط را لا به لا داخل قابلمه میریزیم. برنج که بعد از مدتی بخار کرد به دلخواه زعفران دم کرده روی آن ریخته و زمانی که دم کشید رویش کره میریزیم

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها