خانم مهدیان آموزش تهیه پلو مرغ کرمانی
A
پلو_مرغ_کرمانی
مواد لازم:
برنج آب کش شدهA A A A ? پیمانه
پیاز نگینیA A A A ? عدد
سینه مرغ خرد شدهA A A A ??? گرم
کلم برگ سفیدA A A A A A ??? گرم
هویج خرد شدهA A A A A A ??? گرم
قارچ خرد شدهA A A A A A ??? گرم
رب گوجه فرنگیA A A A A A ?/? پیمانه
پودر دارچینA A A A A A ? قاشق چایخوری
پودر زیرهA A A A ? قاشق چایخوری
کرهA A A A A A ?? گرم
روغن مایعA A A A ?/? پیمانه
نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زعفران دم کرده به دلخواه
روش تهیه:
پیاز را تفت دهید تا سبک شود . سینه مرغ را ریز خرد کرده و به همراه زردچوبه با پیاز تفت میدهیم . بعد از حدود ? دقیقه رب را اضافه کرده تفت دهید تا رنگ باز کند ، به ترتیب هویج ، قارچ ، نمک ، زیره ، دارچین و در آخر کلم ریز خرد شده را به مواد اضافه می کنیم . نیازی نیست تمام سبزیجات کاملا تفت بخورد چون با دم کردن برنج پختشان کامل خواهد شد. کمی روغن کف قابلمه ریخته برنج و مواد مخلوط را لا به لا داخل قابلمه میریزیم. برنج که بعد از مدتی بخار کرد به دلخواه زعفران دم کرده روی آن ریخته و زمانی که دم کشید رویش کره میریزیم