خانم محمدلو آموزش تهیه قلیه مرغ 97/11/4

خانم محمدلو آموزش تهیه قلیه مرغ 97/11/4

خانم محمدلو آموزش تهیه قلیه مرغ 97/11/4

معرفی برنامه

خانم محمدلو آموزش تهیه قلیه مرغ

قلیه مرغ

مواد لازم:

پیاز :?عدد

سیر:?حبه

سینه مرغ بی استخوان :??? گرم

رب گوجه فرنگی:?قاشق سوپخوری

آرد گندم:?قاشق مربا خوری

سبزی قلیه سرخ شده:??? گرم

تمر هندی :?بسته

آب جوش :به میزان لازم

نمک:به میزان لازم

زعفران حل شده:?قاشق سوپخوری

ادویه شامل :فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه،زنجبیل،ادویه خورشت جنوبی

روغن سرخ کردنی :به میزان لازم

گوجه فرنگی مینیاتوری :به دلخواه

طرز تهیه :

تمر هندی را با ?-? لیوان آب جوش درون کاسه خیس کنید سپس آن را از صافی رد کنید تا بصورت سس غلیظ در آید و کنار بگذارید.

پیاز را خلالی خرد کرده و با روغن درون قابلمه تفت دهید تا طلایی شود. سیر را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود. سینه مرغ را بصورت مکعبی خرد کرده و تفت دهید، در حین تفت دادن زعفران را اضافه کنید تا آب آن کشیده شود و تکه های مرغ فرم خود را حفظ کنند. ادویه ها را اضافه کنید و ?-?دقیقه تفت دهید. آرد را افزوده و یک دقیقه تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس سبزی سرخ شده را به آن اضافه کنید، در آخر سس تمرهندی را بهمراه نمک به خورشت اضافه کنید و کمی آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا خورشت با حرارت کم بپزد و جا بیافتد. برای سرو کردن می توانید گوجه های مینیاتوری را با حرارت زیاد کمی تفت دهید و روی خورشت بریزید.

نکته:

سبزی شامل ،??? گرم گشنیز تازه و ??? گرم شنبلیله تازه می باشد. که پس از سرخ کردن حدود ??? گرم سبزی می دهد.

اگر فصل سیر تازه باشد می توان ??? گرم سیر تازه هم به این سبزیها اضافه کرد.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها