خانم عیوضی آموزش تهیه خوراک لوبیا عروس با سس انار 97/11/3

خانم عیوضی آموزش تهیه خوراک لوبیا عروس با سس انار 97/11/3

خانم عیوضی آموزش تهیه خوراک لوبیا عروس با سس انار 97/11/3

معرفی برنامه

مواد لازم :

لوبیا عروسA A A A A A A A A A  200 گرم

پیاز كوچکA A A A A A A A A A A A A A  6 عدد

سیب زمینی كوچکA A  6 عدد

قارچ كوچولوA A A A A A A A A A  150 گرم

گوجه فرنگی كوچک 12 عدد

هویج ایرانیA A A A A A A A A A A A  2 عدد

آلوبخاراA A A A A A A A A A A A A A A A A A  8 عدد

نمك ، فلفل ، زردچوبه مقداری

رب انارA A A A A A A A A A A A A A A A A A  ? ق س

روغن كنجدA A A A A A A A A A A A  به مقدار لازم

گشنیز و پیازچهA A A A A A  به مقدار لازم

دانه انار برای تزیین غذا

لیمو ترش برای چاشنی

روش تهیه :

پیاز و قارچ و سیب زمینی و هویج رو در روغن تفت دهید

ادویه ها را اضافه كنید ، و فرصت دهید با مقدار كمی آب بپزد

لوبیا رو چند ساعت خیس كنید و دو ساعت بپزید

و در انتها با رب انار و الو به خوراك اضافه نموده ، تا جابیفتد

گشنیز خورد شده و انار دون شده را به غذا بیفزایید و با پلو زعفرانی سرو كنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها