مواد لازم :
لوبیا عروسA A A A A A A A A A 200 گرم
پیاز كوچکA A A A A A A A A A A A A A 6 عدد
سیب زمینی كوچکA A 6 عدد
قارچ كوچولوA A A A A A A A A A 150 گرم
گوجه فرنگی كوچک 12 عدد
هویج ایرانیA A A A A A A A A A A A 2 عدد
آلوبخاراA A A A A A A A A A A A A A A A A A 8 عدد
نمك ، فلفل ، زردچوبه مقداری
رب انارA A A A A A A A A A A A A A A A A A ? ق س
روغن كنجدA A A A A A A A A A A A به مقدار لازم
گشنیز و پیازچهA A A A A A به مقدار لازم
دانه انار برای تزیین غذا
لیمو ترش برای چاشنی
روش تهیه :
پیاز و قارچ و سیب زمینی و هویج رو در روغن تفت دهید
ادویه ها را اضافه كنید ، و فرصت دهید با مقدار كمی آب بپزد
لوبیا رو چند ساعت خیس كنید و دو ساعت بپزید
و در انتها با رب انار و الو به خوراك اضافه نموده ، تا جابیفتد
گشنیز خورد شده و انار دون شده را به غذا بیفزایید و با پلو زعفرانی سرو كنید.