خانم صادقی آموزش تهیه نان گوشت و سبزیجات 97/11/1

خانم صادقی آموزش تهیه نان گوشت و سبزیجات 97/11/1

خانم صادقی آموزش تهیه نان گوشت و سبزیجات 97/11/1

معرفی برنامه

خانم صادقی آموزش تهیه نان گوشت و سبزیجات

نان گوشت وسبزیجات

مواد خمیر :

شیر ولرم ???میلی لیتر

تخم مرغ ?عدد

کره ??گرم

شکر ?قاشق سوپخوری

آرد ???گرم

خمیر مایه ?گرم +شکر ?قاشق سوپخوری

نمک?قاشق سوپخوری

مواد میانی خمیر :

گوشت چرخ کرده ???گرم

پیاز ?عدد

فلفل دلمه ای ?/? عدد

جعفری ساطوری شده ?قاشق سوپخوری

پنیر پیتزا ??گرم

پنیر پارمسان ??گرم

رب گوجه فرنگی ?قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و تخم گشنیز و روغن کنجد مقداری عصاره گوشت یک عدد

روش تهیه:

پیاز را نگینی کرده در کمی روغن تفت میدهیم تا سبک شود سپس گوشت را اضافه کرده و تفت میدهیم فلفل دلمه ای و ادویه ها را اضافه نموده درآخر پنیرها را اضافه میکنیم .

مایه خمیر را به همراه شکر و شیر ولرم در ظرف شیشه ای درب دار میزیم و ?دقیقه اجازه میدهیم تا حباب بزند

در کاسه ای کره به دمای محیط رسیده و شکر و تخم مرغ رابا مفتول خمیر گیر همزن میزنیم سپس آرد را در ?مرحله اضافه میکنیم وقتی که تمام مواد وسط کاسه همزن جمع شد مابقی آرد را اضافه نمی کنیم

بعد خمیر را ورز میدهیم نیم تا ?ساعت استراحت میدهیم وقتی خمیر ?برابر شد هوای داخل آن را خارج کرده و کمی ورز میدهیم و از خمیر گلوله های ??گرمی جدا کرده و در قالب مافین چرب شده سه تایی قرار میدهیم البته وسط هر گلوله خمیر مواد گوشتی را میپیچیم

و در فر ??? درجه به مدت ?? الی ??دقیقه میپزیم .

نکته :برای لطافت نان در حین پخت یک کاسه آب در فر قرار میدهیم در واقع حمام بخار ایجاد میکنیم

نکته دوم :فرهای برقی ??درجه حرارت کمتر باشد.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها