خانم احمدی آموزش تهیه سوپ شیر
A
سوپ شیر
مواد لازم:
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده ??? گرم
جو پرک ??? گرم
کره گیاهی یا حیوانی ???گرم
خامه صبحانه ???گرم
قارچ ???گرم
شیر کم چرب ? لیتر
جعفری نمک و فلفل مقداری
استاک مرغ ? لیوان
قارچ را در کره تفت داده و سینه مرغ پخته شده را هم اضافه میکنیم.جو را حدود ?? دقیقه در شیر خیسانده و سپس با شعله کم میپزیم بعد از گذشت حدود ?? دقیقه از پخت استاک را اضافه کرده و مخلوط مرغ و قارچ را اضافه میکنیم و ?? دقیقه دیگر روی حرارت قرار میدهیم در ? دقیقه آخر پخت جعفری را اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم و سپس خامه را میریزیم و در نهایت با مقداری نان جو سرو میکنیم. آبلیمو به هیچعنوان در این سوپ استفاده نشود.