خانم مهیار آموزش تهیه بیسگویت پنیری 97/10/27

خانم مهیار آموزش تهیه بیسگویت پنیری 97/10/27

خانم مهیار آموزش تهیه بیسگویت پنیری 97/10/27

معرفی برنامه

خانم مهیار آموزش تهیه بیسگویت پنیری

بسکویت پنیری

مواد لازم:

كره 170 گرم

شكر 1 لیوان

پنیر خامه ای 120 گرم

وانیل 1 ق چ

زرده تخم مرغ 1 عدد

آرد 2 لیوان

نمك 1/4 ق چ

چیپس شكلات یا غلات صبحانه نصف لیوان

روش تهیه:

فر را روی درجه 180 سانتیگراد روشن میکنیم تا پیش گرمایش انجام شود

كره و شكر و پنیر خامه ای و وانیل رو مخلوط میكنیم و با همزن میزنیم تا یکدست شود(كره باید نرم باشه) و زرده تخم مرغ را اضافه میكنیم

آرد الک شده و نمك رو مخلوط كرده و كم كم به مواد اضافه كرده و هم میزنیم (با همزن)تا كاملا مخلوط شود.

چیپسهای شكلات رو توی یك قاشق از همون میزان آردی كه داریم مخلوط میکنیم كه با آرد كاور شن و بعد به مواد اضافه میکنیم. (این باعث میشه چیپسها توی بیسكویت ته نشین نشن) به جای چیپس شکلات میتوانید پس از آماده شدن مواد و اسکوپ زدن در سینی روی آن غلات صبحانه بپاشید.

به اندازه یك اسكوپ از خمیر برمیداریم و با فاصله روی كاغذ روغنی قرار میدیم

با دست یا پشت قاشق كمی بیسكویتها رو صاف میكنیم و میذاریم توی فر ( توی فر زیاد تغییر فرم نمیدن)

زمان پخت 12 تا 15 دقیقه است و یا تا زمانی كه كف بیسكوییتها طلایی بشه . توجه داشته باشید كه روی بیسكویتها قرار نیست تغییر رنگ بدن

بیسكویتها رو توی ظرف در بسته در یخچال نگهداری كنید

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها