خانم مهیار آموزش تهیه بیسگویت پنیری
A
بسکویت پنیری
مواد لازم:
كره 170 گرم
شكر 1 لیوان
پنیر خامه ای 120 گرم
وانیل 1 ق چ
زرده تخم مرغ 1 عدد
آرد 2 لیوان
نمك 1/4 ق چ
چیپس شكلات یا غلات صبحانه نصف لیوان
روش تهیه:
فر را روی درجه 180 سانتیگراد روشن میکنیم تا پیش گرمایش انجام شود
كره و شكر و پنیر خامه ای و وانیل رو مخلوط میكنیم و با همزن میزنیم تا یکدست شود(كره باید نرم باشه) و زرده تخم مرغ را اضافه میكنیم
آرد الک شده و نمك رو مخلوط كرده و كم كم به مواد اضافه كرده و هم میزنیم (با همزن)تا كاملا مخلوط شود.
چیپسهای شكلات رو توی یك قاشق از همون میزان آردی كه داریم مخلوط میکنیم كه با آرد كاور شن و بعد به مواد اضافه میکنیم. (این باعث میشه چیپسها توی بیسكویت ته نشین نشن) به جای چیپس شکلات میتوانید پس از آماده شدن مواد و اسکوپ زدن در سینی روی آن غلات صبحانه بپاشید.
به اندازه یك اسكوپ از خمیر برمیداریم و با فاصله روی كاغذ روغنی قرار میدیم
با دست یا پشت قاشق كمی بیسكویتها رو صاف میكنیم و میذاریم توی فر ( توی فر زیاد تغییر فرم نمیدن)
زمان پخت 12 تا 15 دقیقه است و یا تا زمانی كه كف بیسكوییتها طلایی بشه . توجه داشته باشید كه روی بیسكویتها قرار نیست تغییر رنگ بدن
بیسكویتها رو توی ظرف در بسته در یخچال نگهداری كنید