خانم بخشی آموزش تهیه دمی ماش با کشمش(غذای اراکی) 97/10/29

خانم بخشی آموزش تهیه دمی ماش با کشمش(غذای اراکی) 97/10/29

خانم بخشی آموزش تهیه دمی ماش با کشمش(غذای اراکی) 97/10/29

معرفی برنامه

خانم بخشی آموزش تهیه دمی ماش با کشمش(غذای اراکی)

دمی ماش و کشمش

ماش یک ویک دوم پیمانه

برنج سه پیمانه

کره ?? گرم

کشمش پلویی یک دوم پیمانه

زیره پودر شده یک دوم ق چایخوری

روغن مایع به میزان لازم

زردچوبه یک دوم ق چایخوری

پیاز داغ یک سوم پیمانه

آب به میزان لازم

خرما یک دوم پیمانه

نمک به میزان لازم

طرز تهیه :

ماش را از ?? ساعت قبل خیس کرده ودو تا سه بار آب آن را عوض کنید

برنج را با آب ونمک خیس کنید سپس ماش را با سه پیمانه آب ومقدارکمی نمک روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد سپس در آبکش بریزید

در قابلمه ای برنج را همراه مقداری آب ونمک لازم ریخته وروی حرارت قرار دهید تا آب برنج کم کم شروع به تبخیر کند در همین مرحله ماش را همراه کره به برنج اضافه کنید وپس از کشیده شدن آب برنج آن را دم بگذارید وپس از دم کشیدن با کشمش تفت داده شده خرمای تفت داده شده وپیاز داغ تزیین کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها