آقای زنجانی آموزش تهیه آش گوجه بوشهری 97/10/24

آقای زنجانی آموزش تهیه آش گوجه بوشهری 97/10/24

آقای زنجانی آموزش تهیه آش گوجه بوشهری 97/10/24

معرفی برنامه

آقای زنجانی آموزش تهیه آش گوجه بوشهری

آش گوجه بوشهر

مواد لازم:

نخودA A A A A A A A A A A A  1 پیمانه

برنج نیم دانA A  1 پیمانه

آب گوشتA A A A  5 پیمانه

گوشت چرخ كرده (گوسفند و گوساله) 100 گرم

پیازA A A A A A A A A A A A  1 عدد

ادویه كاریA A  2 ق غ

نمك،فلفل سیاه، پودر سیر، زردچوبه به مقدار لازم

زعفرانA A A A A A  2 ق غ

روغن سرخ كردنی به مقدار لازم

طرز تهیه آش گوجه بوشهری:

برای شروع 3/4 پیاز داغ را داخل قابلمه همراه با كمی روغن ریخته حرارت را كم كرده و شروع به اضافه كردن ادویه ها و یك ق غ كاری را نموده و سپس رب را افزوده و تفت میدهیم. پس از دقایقی برش های گوجه را به همراه آب گوجه و آب گوشت و برنج نیز اضافه میكنیم، حرارت را زیاد كرده تا به جوش بیاید سپس كم كرده و یك ساعت اجازه پخت میدهیم. حال در ظرفی جداگانه گوشت را به همراه ادویه ها،پیاز رنده شده و زعفران خوب مخلوط كرده و ورز دهید سپس قلقلی های ریز را داخل تابه با حرارت زیاد تفت داده و آن را به آش همراه با نخود، سبزی و نعناع داغ و آب غوره را به آش افزوده و پس از نیم ساعت آماده سرو میباشد، ما بقی پیاز ها به همراه كمی نعناع داغ را برای روی آش تزیین كردن استفاده كنید.رب گوجه فرنگیA A  1 غ ق

آب غورهA A A A A A A A A A A A A A  1/2 پ

نعناع داغ به مقدار دلخواه

گوجه فرنگی خرد شدهA A  3 عدد

پیاز داغA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  40 گرم

سبزی آش ( تره 100 گ،اسفناج 100 گ، جعفری 50 گ، گشنیز 50 گ)

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها