آقای زنجانی آموزش تهیه آش گوجه بوشهری
A
آش گوجه بوشهر
مواد لازم:
نخودA A A A A A A A A A A A 1 پیمانه
برنج نیم دانA A 1 پیمانه
آب گوشتA A A A 5 پیمانه
گوشت چرخ كرده (گوسفند و گوساله) 100 گرم
پیازA A A A A A A A A A A A 1 عدد
ادویه كاریA A 2 ق غ
نمك،فلفل سیاه، پودر سیر، زردچوبه به مقدار لازم
زعفرانA A A A A A 2 ق غ
روغن سرخ كردنی به مقدار لازم
طرز تهیه آش گوجه بوشهری:
برای شروع 3/4 پیاز داغ را داخل قابلمه همراه با كمی روغن ریخته حرارت را كم كرده و شروع به اضافه كردن ادویه ها و یك ق غ كاری را نموده و سپس رب را افزوده و تفت میدهیم. پس از دقایقی برش های گوجه را به همراه آب گوجه و آب گوشت و برنج نیز اضافه میكنیم، حرارت را زیاد كرده تا به جوش بیاید سپس كم كرده و یك ساعت اجازه پخت میدهیم. حال در ظرفی جداگانه گوشت را به همراه ادویه ها،پیاز رنده شده و زعفران خوب مخلوط كرده و ورز دهید سپس قلقلی های ریز را داخل تابه با حرارت زیاد تفت داده و آن را به آش همراه با نخود، سبزی و نعناع داغ و آب غوره را به آش افزوده و پس از نیم ساعت آماده سرو میباشد، ما بقی پیاز ها به همراه كمی نعناع داغ را برای روی آش تزیین كردن استفاده كنید.رب گوجه فرنگیA A 1 غ ق
آب غورهA A A A A A A A A A A A A A 1/2 پ
نعناع داغ به مقدار دلخواه
گوجه فرنگی خرد شدهA A 3 عدد
پیاز داغA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A 40 گرم
سبزی آش ( تره 100 گ،اسفناج 100 گ، جعفری 50 گ، گشنیز 50 گ)