خانم احمدی آموزش تهیه فینگر فود مرغ و گردو 97/10/23

خانم احمدی آموزش تهیه فینگر فود مرغ و گردو 97/10/23

خانم احمدی آموزش تهیه فینگر فود مرغ و گردو 97/10/23

معرفی برنامه

خانم احمدی آموزش تهیه فینگر فود مرغ و گردو

فینگر فود مرغ و گردو

مواد لازم:

سینه مرغ پخته شدهA A A A  ??? گرم

پنیر فتا یا خامه ایA A A A A A  ? ق غ

سس مایونزA A A A A A A A A A A A A A A A  ? ق غ

گردوی چرخ شدهA A A A A A A A  ? تا ? ق غ

سبوس گندمA A A A A A A A A A A A A A  ? ق غ

اسفناج پخته شدهA A A A A A A A A A  ??? گرم

سیرA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  ? تا ? حبه

نمک و فلفل و آویشنA A A A  به میزان لازم

روغن زیتونA A A A A A A A A A A A A A A A  مقداری

گوجه گیلاسیA A A A A A A A A A A A A A  به تعداد لازم

کدو خورشی و بادمجانA A  ? عدد

پودر باگتA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  ? ق غ

روش تهیه:

گوجه ها را نصف کرده و با مقدار کمی روغن در تابه گریل می‌کنیم سپس در ظرفی که حاوی روغن زیتون و سیر و رزماری یا شوید خرد شده است میریزیم. بادمجان و کدو را ورقه ای و از طول برش زده و در مقدار کمی روغن سرخ می کنیم سینه مرغی که از قبل با مقداری نمک و فلفل و زردچوبه و پیاز پخته ایم را چرخ کرده و با سیر اسفناج پنیر گردو سبوس و نمک و فلفل به همراه سس مایونز خوب مخلوط میکنیم. روی سطح کار را کمی پودر باگت پاشیده و از مواد روی پودر باگت قرار میدهیم و با دست به آن حالت مستطیل را می‌دهیم سپس مستطیل ها را در فریزر گذاشته تا کاملاً سفت شود اطراف آنها را خوب پودر باگت می زنیم بعد از سفت شدن از فریزر بیرون آورده برش زده و مکعب ها را مرتب می کنیم سپس هر مکعب را وسط یک ورقه کدو یا بادمجان قرار داده و با کمک خلال فیکس میکنیم و روی آن را با گوجه های مزه دار شده و شوید تزیین می کنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها