خانم مهدیان - آموزش تهیه شیرینی لطیفه
A
شیرینی لطیفه
مواد لازم:
تخم مرغ 2عدد درشت یا3عدد ریز
آرد قنادی 65گرم
شكر برای زرده 50گرم
پودر قند برای سفیده 50گرم (الك شده)
وانیل 1/4ق چ
خامه ی فرم گرفته به میزان لازم
پودر پسته برای تزیین
پودر قند به میزان لازم
روش تهیه:
زرده و سفیده را جدا میكنیم، زرده رو با وانیل و شكر میزنیم تا خوب كرمی و كشدار بشه
سفیده رو میزنیم تا پف كنه بعد اروم اروم پودر قند رو اضافه میكنیم، سفیده رو اروم و كم كم به زرده اضافه كرده و فولد میكنیم
بعد ارد رو هم طی دو سه مرحله اضافه میكنیم، مواد رو توی قیف ریخته و توی سینی به صورت گرد شكوفه میزنیم
روی شیرینی ها پودر قند می پاشیم و در فر میگذاریم، طبقه ی وسط تا زیر نان ها طلایی شود، توی سینی فر هم كاغذ روغنی میندازیم
وبا حرارت 160درجه به مدت 15دقیقه میپزیم ، بعد از سینی جدا كرده وسط آن را خامه زده و با پودر پسته تزیین میكنیم
نکته: این دستور بر خلاف دستورهای دیگه بكینگ پودر نداره و باید موقع فولد كردن سفیده حواستون باشه مواد اب نندازه و پفش نخوابه.