خانم مهدیان - آموزش تهیه شیرینی لطیفه 97/10/19

خانم مهدیان - آموزش تهیه شیرینی لطیفه 97/10/19

خانم مهدیان - آموزش تهیه شیرینی لطیفه 97/10/19

معرفی برنامه

خانم مهدیان - آموزش تهیه شیرینی لطیفه

شیرینی لطیفه

مواد لازم:

تخم مرغ 2عدد درشت یا3عدد ریز

آرد قنادی 65گرم

شكر برای زرده 50گرم

پودر قند برای سفیده 50گرم (الك شده)

وانیل 1/4ق چ

خامه ی فرم گرفته به میزان لازم

پودر پسته برای تزیین

پودر قند به میزان لازم

روش تهیه:

زرده و سفیده را جدا میكنیم، زرده رو با وانیل و شكر میزنیم تا خوب كرمی و كشدار بشه

سفیده رو میزنیم تا پف كنه بعد اروم اروم پودر قند رو اضافه میكنیم، سفیده رو اروم و كم كم به زرده اضافه كرده و فولد میكنیم

بعد ارد رو هم طی دو سه مرحله اضافه میكنیم، مواد رو توی قیف ریخته و توی سینی به صورت گرد شكوفه میزنیم

روی شیرینی ها پودر قند می پاشیم و در فر میگذاریم، طبقه ی وسط تا زیر نان ها طلایی شود، توی سینی فر هم كاغذ روغنی میندازیم

وبا حرارت 160درجه به مدت 15دقیقه میپزیم ، بعد از سینی جدا كرده وسط آن را خامه زده و با پودر پسته تزیین میكنیم

نکته: این دستور بر خلاف دستورهای دیگه بكینگ پودر نداره و باید موقع فولد كردن سفیده حواستون باشه مواد اب نندازه و پفش نخوابه.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها