خانم صادقی آموزش تهیه رول مرغ و سبزیجات
A
رول مرغ و سبزیجات
مرغ پخته شدهA A A A ??? گرم
پنیر پیتزاA A A A A A A A A A A A ??? گرم
پنیر پارمسانA A A A A A A A ??گرم
کلم برگ سفیدA A A A A A ?? گرم
کلم برگ بنفشA A A A A A ?? گرم
خمیر یوفکاA A A A A A A A A A یک بسته
بادمجانA A A A A A A A A A A A A A ?عدد
سویا سسA A A A A A A A A A A A ? قاشق
کدو مسماییA A A A A A A A ?عدد
پیازA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A ?عدد
فلفل دلمه ای سبزA A ?عدد
فلفل دلمه ای رنگیA A ?عدد
جعفری ساطوری شده ?قاشق غذاخوری
جوانه ماشA A A A A A A A A A A A مقداری
آردA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A ?? گرم
آبA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A به میزان لازم
روغن کنجدA A A A A A A A A A به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا مرغ را تفت میدهیم
پیاز را اضافه نموده تا سبک شود
تمامی سبزیجات را تفت میدهیم
پنیر پارمسان و پیتزا را اضافه نموده و خوب هم میزنیم و اجازه میدهیم تا خنک شوند، در آخر مواد را داخل خمیر یوفکا میپیچیم و آرد و آب را مخلوط کرده تا خمیری بدست آید برای چسباندن گوشه های دست پیچ و در روغن کنجد سرخ می کنیم و روغن اضافه آن را میگیریم.