خانم احمدی آموزش پخت پن کیک کینوآ 97/10/16

خانم احمدی آموزش پخت پن کیک کینوآ 97/10/16

خانم احمدی آموزش پخت پن کیک کینوآ 97/10/16

معرفی برنامه

خانم احمدی آموزش پخت پن کیک کینوآ

خانم احمدی

پن کیک کینوآ

آرد کینواA A  ?.? پیمانه

شکر قهوه ایA A A A  ? تا ? ق غ

شیر کم‌چربA A A A  ? پیمانه

تخم مرغA A A A A A A A  ? عدد

سفیده تخم مرغA A  ? عدد

بکینگ‌ پودرA A A A A A A A  ?.? ق چ

کرهA A A A A A A A A A A A A A  ?تا? ق غ

وانیلA A A A A A A A A A  مقداری

روش تهیه:

ابتدا شکر و آرد و بکینگ پودر را با هم ‌مخلوط کرده و کنار می گذاریم

سپس سفیده ها را با همزن فرم داده و زرده و شیرA A  وانیل و ? ق از کره را هم جدا با هم زن میزنیم. سپس این دو را با هم مخلوط کرده وسط آرد گودالی ایجاد کرده و این مواد را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا گلوله نشود . بقیه کره را با قلم مو کف تابه پخش میکنیم از مواد به اندازه ? ملاقه کوچک برداشته کف تابه ریخته و صبر می کنیم‌ تا حباب بزند بعد برمی گردانیم تا سمت دیگر هم‌ بپزد. پنکیک را با عسل، شیره افرا، مربا، مارمالاد، شهد، یا هر چیز شیرین دیگری میتوان سرو کرد.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها