خانم بخشی آموزش طرز تهیه آش کلم برگ تبریز 97/10/15

خانم بخشی آموزش طرز تهیه آش کلم برگ تبریز 97/10/15

خانم بخشی آموزش طرز تهیه آش کلم برگ تبریز 97/10/15

معرفی برنامه

خانم بخشی آموزش طرز تهیه آش کلم برگ تبریز

خانم بخشی

آش کلم برگ تبریز

موادلازم :

کلم برگ خرد شدهA A  سه پیمانه

هویج خردشدهA A A A A A  سه عدد

پیاز نگینی خرد شدهA A  سه عدد

عدس پخته شدهA A A A  نیم پیمانه

نخود پخته شدهA A A A  یک پیمانه

لوبیا چیتی یا لوبیای سفیدA A  یک پیمانه

برنجA A A A A A A A A A A A  نیم پیمانه

بلغورگندمA A A A A A  نیم پیمانه

سبزی آش خردشدهA A  ??? گرم

(اسفناج، تره، گشنیز، جعفری)

ترخون خشکA A  دو ق سوپ خوری

نمک ، زردچوبه وفلفل به میزان لازم

کشکA A A A  یک پیمانه

سیر داغ وپیاز داغ برای تزیین

طرز تهیه

ابتدا حبوبات را که از قبل خیس کرده بودیم جداگانه می پزیم سپس داخل قابلمه مناسب با مقدار کمی روغن مایع پیاز را همراه زردچوبه تفت می دهیم تا سبک و شفاف شود سپس کلم برگ خرد شده هویج نگینی شده و بلغور و برنج را که ازقبل خیس کرده بودیم اضافه می کنیم و حبوبات پخته شده را هم همراه نمک وفلفل افزوده پس از اضافه کردن آب اجازه می دهیم تا آش روی حرارت بجوشد در اواسط پخت سبزی خردشده را هم افزوده ودر اواخر پخت رشته آش را هم اضافه می کنیم واجازه می دهیم تا آش جابیفتد وسپس در ظرف سرو کشیده و با کشک پیاز داغ وسیر داغ آش را تزیین می کنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها