خانم رامشینی آموزش تهیه کلم پلو شیرازی 97/10/13

خانم رامشینی آموزش تهیه کلم پلو شیرازی 97/10/13

خانم رامشینی آموزش تهیه کلم پلو شیرازی 97/10/13

معرفی برنامه

خانم رامشینی آموزش تهیه کلم پلو شیرازی

کلم پلو قالبی

مواد لازم:

برنج آبکشی شدهA A A A A A A A A A A A A A A A A A  ? پیمانه

گوشت چرخ کرده قلقلی شدهA A  ??? گرم

ترخون و ریحانA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  ??? گرم

کلم قمری خورد شدهA A A A A A A A A A A A A A  ??? گرم

زعفران حل شدهA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  ? ق س

پیاز خورد شده سرخ شدهA A A A A A A A  ? عدد

زرده تخم مرغA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  ? عدد

ماستA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  ? لیوان

گلابA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  ? ق چ

دارچینA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  ? ق چ

نمکA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  به مقدار لازم

روش تهیه:

برنج آبکش شده را با ترخون و ریحان به همراه کلم قمری خورد شده و تفت داده شده و پیاز سرخ شده مخلوط می کنیم

در قابلمه یا قالب دم زده می شود و می توان روی آن را با پیاز داغ و گوشت قلقلی سرخ شده و برنج زعفرانی تزیین شود

البته می توان به صورت مدرن تزیین شده و به صورت ته چین باشد که:

یک سوم برنج دمکش شده را با زرده تخم مرغ و ماست چکیده و زعفران و گلاب و دارچین و نمک مخلوط کرده و قابلمه را خوب چرب کرده و مواد ته چین را درون آن ریخته و در مرحله بعد مواد کلم پلو و گوشت قلقلی را روی آن میریزیم و کره می زنیم، فویل کشیده و در فر حدود ? ساعت زمان می دهیم تا پخته و طلایی شود.

می توان دارچین و زیره سیاه را جهت مصلح و ضد نفخ استفاده کرد. می توان نیمی از کلم قمری را با کلم برگ استفاده کرد.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها