خانم عیوضی آموزش تهیه ته چین کدو حلوایی 97/10/12

خانم عیوضی آموزش تهیه ته چین کدو حلوایی 97/10/12

خانم عیوضی آموزش تهیه ته چین کدو حلوایی 97/10/12

معرفی برنامه

خانم عیوضی آموزش تهیه ته چین کدو حلوایی

ته چین كدو حلوایی

مواد لازم :

کدو حلواییA A A A  نصف یک عدد

برنجA A A A A A A A A A A A A A A A  دو پیمانه

زرشكA A A A A A A A A A A A A A  كمی

کشمش پلوییA A  ?/2فنجان

گوشت گیاهیA A  200 گرم

روغن كنجدA A A A A A  به میزان لازم

زغفران دمکردهA A  ? قاشق غذاخوری

پیازA A A A A A A A A A A A A A A A A A  ?عدد

زردچوبهA A A A A A A A A A A A  ? قاشق مربا خوری

نمکA A A A A A A A A A A A A A A A A A  به میزان لازم

شکرقهوه ایA A A A A A  ?تا? قاشق غذاخوری

ماست کم چربA A  ? لیوان

زرده تخم مرغA A A A  ? عدد

طرزتهیه:

برای درست کردن این غذای فصلی ابتدا برنج را همراه مقداری نمک?ساعت بخیسانید.?عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید.

قابلمه مناسبی انتخاب کنید ?عددپیاز ،گوشت گیاهی ، نمک،زردچوبه و روغن كنجد روی حرارت بگذارید

بعداز كمی تفت دادن

کشمش و زرشك ها راپاک کنید،بشویید و کنار بگذارید.

پوست کدو را بگیرید و بشویید و سپس مکعبی خرد کنید.(نه خیلی ریزونه خیلی درشت)

یک عدد پیاز دیگر را پوست بگیرید و بشویید و نگینی خرد کنید.قابلمه مناسبی انتخاب کنید پیاز را به آن بیافزایید و همراه?قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید.سپس کدوهای خردشده را به آن بیافزایید و مقداری تفت دهید.مراقب باشید که له نشود.سپس کشمش هارابیافزایید و درآخرشکر قهوه ای را بیافزایید و بعد از یکی دو دقیقه شعله راخاموش کنید و گوشت گیاهی را به آن بیافزایید.

قابلمه مناسبی انتخاب کنید و همراه مقداری آب روی حرارت بگذارید بعداز جوش آمدن،برنج خیس خورده را به آن بیافزایید و صبرکنید تا بجوشد و برنج مقداری نرم شود وسپس آنرا آبکش کنیم.(برنج را زنده تر از حالت معمول آبکش کنید).کاسه مناسبی انتخاب کنید زرده های تخم را درون آن بریزید و ماست را به همراه کمی نمک را اضافه کنید با همزن دستی خوب هم بزنید تا مایع یکدستی حاصل شود.برنج آبکش شده را به مایع تخم مرغ بیافزایید و هم بزنید.قابلمه نچسبی انتخاب کنید.?قاشق غذاخوری روغن درون آن بریزید نصف مایه تخم مرغی و پلو را درون قابلمه بریزید و با پشت قاشق سطح پلو را مقدار کمی فشرده و صاف نمایید. شعله پخش کن را روی حرارت بگذارید و قابلمه را روی آن بگذارید. ابتدا حرارت را زیاد کنید تاپلو مقداری بخار کند و سپس شعله را کم کنید و روی قابلمه دم کنی بگذارید و یک ساعت زمان بدهید تا ته چین با حرارت ملایم دم بکشد.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها