خانم عیوضی آموزش تهیه ته چین کدو حلوایی
A
ته چین كدو حلوایی
مواد لازم :
کدو حلواییA A A A نصف یک عدد
برنجA A A A A A A A A A A A A A A A دو پیمانه
زرشكA A A A A A A A A A A A A A كمی
کشمش پلوییA A ?/2فنجان
گوشت گیاهیA A 200 گرم
روغن كنجدA A A A A A به میزان لازم
زغفران دمکردهA A ? قاشق غذاخوری
پیازA A A A A A A A A A A A A A A A A A ?عدد
زردچوبهA A A A A A A A A A A A ? قاشق مربا خوری
نمکA A A A A A A A A A A A A A A A A A به میزان لازم
شکرقهوه ایA A A A A A ?تا? قاشق غذاخوری
ماست کم چربA A ? لیوان
زرده تخم مرغA A A A ? عدد
طرزتهیه:
برای درست کردن این غذای فصلی ابتدا برنج را همراه مقداری نمک?ساعت بخیسانید.?عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید.
قابلمه مناسبی انتخاب کنید ?عددپیاز ،گوشت گیاهی ، نمک،زردچوبه و روغن كنجد روی حرارت بگذارید
بعداز كمی تفت دادن
کشمش و زرشك ها راپاک کنید،بشویید و کنار بگذارید.
پوست کدو را بگیرید و بشویید و سپس مکعبی خرد کنید.(نه خیلی ریزونه خیلی درشت)
یک عدد پیاز دیگر را پوست بگیرید و بشویید و نگینی خرد کنید.قابلمه مناسبی انتخاب کنید پیاز را به آن بیافزایید و همراه?قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید.سپس کدوهای خردشده را به آن بیافزایید و مقداری تفت دهید.مراقب باشید که له نشود.سپس کشمش هارابیافزایید و درآخرشکر قهوه ای را بیافزایید و بعد از یکی دو دقیقه شعله راخاموش کنید و گوشت گیاهی را به آن بیافزایید.
قابلمه مناسبی انتخاب کنید و همراه مقداری آب روی حرارت بگذارید بعداز جوش آمدن،برنج خیس خورده را به آن بیافزایید و صبرکنید تا بجوشد و برنج مقداری نرم شود وسپس آنرا آبکش کنیم.(برنج را زنده تر از حالت معمول آبکش کنید).کاسه مناسبی انتخاب کنید زرده های تخم را درون آن بریزید و ماست را به همراه کمی نمک را اضافه کنید با همزن دستی خوب هم بزنید تا مایع یکدستی حاصل شود.برنج آبکش شده را به مایع تخم مرغ بیافزایید و هم بزنید.قابلمه نچسبی انتخاب کنید.?قاشق غذاخوری روغن درون آن بریزید نصف مایه تخم مرغی و پلو را درون قابلمه بریزید و با پشت قاشق سطح پلو را مقدار کمی فشرده و صاف نمایید. شعله پخش کن را روی حرارت بگذارید و قابلمه را روی آن بگذارید. ابتدا حرارت را زیاد کنید تاپلو مقداری بخار کند و سپس شعله را کم کنید و روی قابلمه دم کنی بگذارید و یک ساعت زمان بدهید تا ته چین با حرارت ملایم دم بکشد.