آقای زنجانی آموزش تهیه انواع سس 97/10/10

آقای زنجانی آموزش تهیه انواع سس 97/10/10

آقای زنجانی آموزش تهیه انواع سس 97/10/10

معرفی برنامه

آقای زنجانی آموزش تهیه انواع سس

آقای زنجانی

مواد لازم سس سزار:

ماست یا مایونز

سرکه بالزامیک (یا سرکه سیاه)

سس مایونز

پنیر پارمزان

لیمو

خردل

یک سوم حبه سیر له شده و ‌خورد شده

روغن زیتون

ماست یا (مایونز کم چرپ)، خردل ، سیر و لیمو را اضافه کرده و هم می زنیم . روغن زیتون و سرکه بالزامیک نمک و ‌فلفل را اضافه کرده هم میزنیم ، پنیر پارمزان را در آخر اضافه کرده و داخل یخچال می گذاریم.

سس خردل:

خردلA A A A  2 قاشق غذا خوری

سیرA A A A A A  یک سوم حبه له و ‌خورد شده

عسلA A A A  ? قاشق غذا خوری

آبلیموA A A A  ? قاشق غذا خوری

روغنA A  ? قاشق غذاخوری

سرکه سیب ? قاشق غذا خوری

نمک و فلفل

تمامی مواد را به هم اضافه کرده هم میزنیم ،بعد از دو ساعت در یخچال بودن سس اماده است.

سس یونانی (برای سالاد هایی با ابعاد ریز مناسب است مثل سالاد خیار گوجه)

مواد لازم:

سبزیجات معطر (پونه شوید اویشن نعنا)

پودر سیر

پودر پیاز

لیمو یک عدد

سس خردلA A  یک قاشق غذا خوری

روغن زیتون

سرکه سیبA A  2 قاشق غذا خوری

سیرA A A A  یک سوم حبه له و ‌خورد شده

سبزیجات معطر، نمک و‌فلفل، لیمو، سیر، روغن زیتون، سرکه سیب، سس خردل را به هم اضافه کرده هم میزنیم بعد از دو ساعت در یخچال بودن سس آماده می باشد.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها