خانم حسینی آموزش تهیه خورشت به
A
خورشت بِه
مواد لازم :
بهA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A ??? گرم
مغز ران گوشتA A ??? گرم
رب گوجه فرنگیA A ?? گرم
آلوی برغانA A A A A A A A A A ?? عدد
پیاز سرخ شدهA A A A A A ?? گرم
روغن ، نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، زعفران به مقدار لازم
بِه ها را ورقه می کنیم و تفت می دهیم تا براق شود.
گوشت ها را تکه می کنیم و بِه تفت داده شده و پیاز را اضافه می کنیم.
رب گوجه و زرد چوبه را با هم اضافه می کنیم.
مقداری فلفل سیاه را اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم سپس آب را اضافه کرده تا گوشت بپزد.
نیمی از زمان پخت که گذشت آلوی برغان را اضافه می کنیم و نیم ساعت آخر نمک را اضافه می کنیم.
پس از خاموش کردن اجاق ، زعفران را اضافه می کنیم تا عطر آن از بین نرود.