خانم حسینی آموزش تهیه خورشت به 97/10/8

خانم حسینی آموزش تهیه خورشت به 97/10/8

خانم حسینی آموزش تهیه خورشت به 97/10/8

معرفی برنامه

خانم حسینی آموزش تهیه خورشت به

خورشت بِه

مواد لازم :

بهA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  ??? گرم

مغز ران گوشتA A  ??? گرم

رب گوجه فرنگیA A  ?? گرم

آلوی برغانA A A A A A A A A A  ?? عدد

پیاز سرخ شدهA A A A A A  ?? گرم

روغن ، نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، زعفران به مقدار لازم

بِه ها را ورقه می کنیم و تفت می دهیم تا براق شود.

گوشت ها را تکه می کنیم و بِه تفت داده شده و پیاز را اضافه می کنیم.

رب گوجه و زرد چوبه را با هم اضافه می کنیم.

مقداری فلفل سیاه را اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم سپس آب را اضافه کرده تا گوشت بپزد.

نیمی از زمان پخت که گذشت آلوی برغان را اضافه می کنیم و نیم ساعت آخر نمک را اضافه می کنیم.

پس از خاموش کردن اجاق ، زعفران را اضافه می کنیم تا عطر آن از بین نرود.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها