خانم کامیار آموزش تهیه کدو حلوایی شکم پر 97/9/26

خانم کامیار آموزش تهیه کدو حلوایی شکم پر 97/9/26

خانم کامیار آموزش تهیه کدو حلوایی شکم پر 97/9/26

معرفی برنامه

خانم کامیار آموزش تهیه کدو حلوایی شکم پر

#دلمه_كدو_حلوایی خانم #کامیار

ویژه شب یلدا

مواد مورد نیاز:

كدو حلواییA A A A A A A A A A  1 عدد (حدود 2كیلوگرم)A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  پیاز سرخ شدهA A A A A A  4/1 پ

گوشت چرخ كردهA A A A  500 گرمA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  زرشكA A A A A A A A A A A A A A A A  3 ق.س

برنج نیم پختA A A A A A A A A A  1.5 پیمانهA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  زعفران دم كردهA A A A A A  3 ق.س

شكرقهوه ای یا سفیدA A  3 تا 4 ق.سA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  كرهA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  70 گرم

آب لیموترشA A A A  A A A A A 3 ق.سA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  فلفل سیاه ، زنجبیل ، جوز هندی

سبزی دلمه (مرزه ، شوید ، گشنیز ، جعفری ، تره ، ریحان ، پیازچه ، نعنا )A A A A A A  200 گرم

روش تهیه :

نیمی از كره ، آبلیموترش ، شكر ، نیم از زعفران دم كرده ، كمی نمك و فلفل سیاه را مخلوط كرده روی حرارت قرار دهید.

كدو را از قسمت گردن آن برش دهید و درون آن را خالی كنید .

داخل كدو را با مخلوط كره ای كه آماده كرده ایم مزه دار كنید و شروع به آماده كردن مواد دلمه كنید.

پیاز را همراه با مابقی كره و گوشت چرخ كرده درون تابه تفت دهید ، نمك و فلفل سیاه و دارچین را اضافه كنید و زمان دهید تا گوشت

تغییر رنگ دهد.

سپس در ظرفی گوشت تفت داده شده را با برنج آبكش شده ، زرشك، سبزی خرد شده و مابقی زعفران دم كرده مخلوط كنید.

با این مخلوط داخل كدو را پر كنید و در كدو را با خلال دندان روی كدو قرار دهید

پوست كدو را با روغن چرب كرده وبصورت عمودی ، به مدت 2 ساعت در طبقه وسط فر با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید (در

مدت پخت آن را برگردانید)

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها