خانم کامیار آموزش تهیه کدو حلوایی شکم پر
A
#دلمه_كدو_حلوایی خانم #کامیار
ویژه شب یلدا
مواد مورد نیاز:
كدو حلواییA A A A A A A A A A 1 عدد (حدود 2كیلوگرم)A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A پیاز سرخ شدهA A A A A A 4/1 پ
گوشت چرخ كردهA A A A 500 گرمA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A زرشكA A A A A A A A A A A A A A A A 3 ق.س
برنج نیم پختA A A A A A A A A A 1.5 پیمانهA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A زعفران دم كردهA A A A A A 3 ق.س
شكرقهوه ای یا سفیدA A 3 تا 4 ق.سA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A كرهA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A 70 گرم
آب لیموترشA A A A A A A A A 3 ق.سA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A فلفل سیاه ، زنجبیل ، جوز هندی
سبزی دلمه (مرزه ، شوید ، گشنیز ، جعفری ، تره ، ریحان ، پیازچه ، نعنا )A A A A A A 200 گرم
روش تهیه :
نیمی از كره ، آبلیموترش ، شكر ، نیم از زعفران دم كرده ، كمی نمك و فلفل سیاه را مخلوط كرده روی حرارت قرار دهید.
كدو را از قسمت گردن آن برش دهید و درون آن را خالی كنید .
داخل كدو را با مخلوط كره ای كه آماده كرده ایم مزه دار كنید و شروع به آماده كردن مواد دلمه كنید.
پیاز را همراه با مابقی كره و گوشت چرخ كرده درون تابه تفت دهید ، نمك و فلفل سیاه و دارچین را اضافه كنید و زمان دهید تا گوشت
تغییر رنگ دهد.
سپس در ظرفی گوشت تفت داده شده را با برنج آبكش شده ، زرشك، سبزی خرد شده و مابقی زعفران دم كرده مخلوط كنید.
با این مخلوط داخل كدو را پر كنید و در كدو را با خلال دندان روی كدو قرار دهید
پوست كدو را با روغن چرب كرده وبصورت عمودی ، به مدت 2 ساعت در طبقه وسط فر با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید (در
مدت پخت آن را برگردانید)