خانم محمدلو آموزش تهیه دسر به با پشمک
A
دسر به با پشمک
به :?عدد
آب :?/?-? پیمانه
شکر : یک پیمانه
میخک:?-? عدد
رنگ قرمز خوراکی : به میزان دلخواه
مواد مورد نیاز کرم
شیر :?پیمانه
شکر:?/? پیمانه
آرد گندم :? قاشق سوپخوری سر صاف
آرد برنج:?قاشق سوپخوری
آرد نشاسته: ?قاشق سوپخوری
پنیر خامه ای : ?قاشق سوپخوری
وانیل : ?/? قاشق چایخوری
پشمک :برای تزیین
دانه انار:برای تزیین
پودر پسته :برای تزیین
طرز تهیه
به را شسته ،پوست بکنید و دو نیم نمایید. هسته های به را خارج کرده و داخل آن را کمی خالی کنید. به ها را درون قابلمه قرار دهید و آب ، دانه های میخک ، دانه های به و رنگ قرمز خوراکی را اضافه کنید و اجازه دهید تا به نیم پز شود. سپس شکر را اضافه کنید و اجازه دهید تا به کمی دیگر بپزد. سپس از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا خنک شوند.
برای تهیه کرم ؛ تمام مواد بجز پنیر خامه ای را درون قابلمه بریزید و روی حرارت قراردهید و مدام بهم بزنید تا بجوش آید و به قوام برسد. سپس آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
از کرم خنک شده داخل به ها بریزید و روی آنها را با پشمک و دانه انار و پودر پسته تزیین کنید.