خانم حسینی آموزش تهیه ترشی لیته بادمجان 97/9/10

خانم حسینی آموزش تهیه ترشی لیته بادمجان 97/9/10

خانم حسینی آموزش تهیه ترشی لیته بادمجان 97/9/10

معرفی برنامه

خانم حسینی آموزش تهیه ترشی لیته بادمجان

لیته مخلوط

مواد لازم

1- بادمجان قلمی بدون تخم.A A A A A A  1 كیلو

2- فلفل سبز تند.A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  100 گرم

3- هویج درشت.A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  500 گرم

4- خیار سبز.A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  500 گرم

5- گل كلم.A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  100 گرم

6- سیر.A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  1 بوته كوچك

7- سبزی معطر.( ترخان-مرزه-جعفری-گشنیز-ریحان-پونه) پاك شده.A A A A A A A A  1 كیلو

8- نمك و سركه قرمز.A A A A A A A A A A A A A A  به مقدار لازم

9- ادویه ترشی( پودر گلپر-سیاه دانه-تخم گشنیز).A A A A A A A A A A A A A A A A  با هم 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

ابتدا بادمجان را به مدت 10 دقیقه با سركه می جوشانیم وقتی سرد شد آن را بصورت ریز ساطوری كرده و گل كلم را نیز ریز خرد كرده سپس هویج و خیار سبز را از رنده درشت رد می كنیم و سبزی را ساطوری كرده؛ همه آنها را با هم مخلوط می كنیم در آخر سیر و فلفل را نیز ریز خرد كرده و مخلوط می نماییم بعد ادویه را با سركه می جوشانیم و نمك را به آن اضافه می كنیم سپس آن را بصورت ولرم روی مواد ریخته و بصورت 2 روز در ظرف بزرگ در باز در آفتاب نگه می داریم. مرتب روزی 3 بار بهم می زنیم. این ترشی بهتر است در ظرف سفالی باشد و روی آن را با پارچ نازك می پوشانیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها