خانم امیری آموزش تهیه تارت کدو حلوایی
A
تارت کدو حلوایی
مواد لازم:
آردA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A 200 گرم
پودر شکرA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A 3 قاشق سوپخوری
کرهA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A 100 گرم
زرده تخم مرغA A A A A A A A A A A A A A A A A A 1 عدد
آب سردA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A 1 قاشق سوپخوری
مواد میانی:
کدوی تازهA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A 900 گرم
تخم مرغ بزرگA A A A A A A A A A A A A A A A 2 عدد
شکر قهوه ایA A A A A A A A A A A A A A A A A A A 75 گرم
گلدن سیروپ یا عسلA A A A A A A A A A 4/1 پیمانه
خامهA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A 250 گرم
ادویهA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه:
آرد و پودر شکر را مخلوط کرده و کره را به خورد آن بدهید و با افزودن زرده تخم مرغ و آب مواد را خمیر کنید. خمیر را 30 د قیقه در یخچال قرار داده سپس آن را با وردنه پهن کرده و داخل قالب تارت چرب کرده قرار دهید. سطح آن را با کاغذ روغنی و حبوبا ت پوشانده و در فر با حرارت 180 درجه ی سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید سپس کاغذ روغنی و حبوبات را از روی خمیر برداشته و مواد میانی را روی خمیر بریزید. این بار به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید. برای تهیه ی مواد میانی، کدو را خرد کرده و 10 دقیقه بپزید تا پوره شود سپس آن را خنک کرده و با تمام مواد مخلوط کنید.