خانم امیری آموزش تهیه تارت کدو حلوایی 97/9/7

خانم امیری آموزش تهیه تارت کدو حلوایی 97/9/7

خانم امیری آموزش تهیه تارت کدو حلوایی 97/9/7

معرفی برنامه

خانم امیری آموزش تهیه تارت کدو حلوایی

تارت کدو حلوایی

مواد لازم:

آردA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  200 گرم

پودر شکرA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  3 قاشق سوپخوری

کرهA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  100 گرم

زرده تخم مرغA A A A A A A A A A A A A A A A A A  1 عدد

آب سردA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  1 قاشق سوپخوری

مواد میانی:

کدوی تازهA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  900 گرم

تخم مرغ بزرگA A A A A A A A A A A A A A A A  2 عدد

شکر قهوه ایA A A A A A A A A A A A A A A A A A A  75 گرم

گلدن سیروپ یا عسلA A A A A A A A A A  4/1 پیمانه

خامهA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  250 گرم

ادویهA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  1 قاشق سوپخوری

روش تهیه:

آرد و پودر شکر را مخلوط کرده و کره را به خورد آن بدهید و با افزودن زرده تخم مرغ و آب مواد را خمیر کنید. خمیر را 30 د قیقه در یخچال قرار داده سپس آن را با وردنه پهن کرده و داخل قالب تارت چرب کرده قرار دهید. سطح آن را با کاغذ روغنی و حبوبا ت پوشانده و در فر با حرارت 180 درجه ی سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید سپس کاغذ روغنی و حبوبات را از روی خمیر برداشته و مواد میانی را روی خمیر بریزید. این بار به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید. برای تهیه ی مواد میانی، کدو را خرد کرده و 10 دقیقه بپزید تا پوره شود سپس آن را خنک کرده و با تمام مواد مخلوط کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها