خانم کامیار آموزش تهیه رول مرغ گریلی شکم پر 97/9/6

خانم کامیار آموزش تهیه رول مرغ گریلی شکم پر 97/9/6

خانم کامیار آموزش تهیه رول مرغ گریلی شکم پر 97/9/6

معرفی برنامه

خانم کامیار آموزش تهیه رول مرغ گریلی شکم پر

رول مرغ گریلی شكم پر

مواد مورد نیاز مرینیت مرغ :

سینه مرغ كامل .................. 1 عدد

پوست لیموترش رنده شده ......... 1/2 ق.چ

كره یا روغن زیتون ......................... 2 ق.س

سیر له شده ................................. 2 حبه

نمك و فلفل قرمز . فلفل سیاه ..... به میزان لازم

مواد مورد نیاز میانی :

پوره گوجه فرنگی بلانچ شده ...... 1/2 پ + 1/2 پ اضافه

پنیر پر چرب یا هر پنیر دلخواه .......50 گرم

اسفناج ........................................... 20 برگ

خلال دندان ..................................... به تعداد لازم

روغن مایع برای سرخ كردن .......... 2 ق.س

روش تهیه :

سینه مرغ را نصف می كنیم و از قسمت قطر برش زده و باز میكنیم . هر دو طرف مرغ را مخلوط سیر له شده، نمك ، فلفل ، روغن زیتون و پوست لیموترش مزه دار میكنیم.

وسط مرغ را با پوره گوجه فرنگی غلیظ شده مزه دار میكنیم ، پنیر را با چند برگ اسفناج گذاشته و دو طرف مرغ را روی هم گذاشته و با خلال دندان متصل میكنیم و در روغن داغ شده دو طرف مرغ را سرخ می كنیم

1/2 پ اضافه پوره گوجه را كف ظرف مخصوص فر ریخته و مرغ های سرخ شده را روی آن میچینیم و به مدت 30 دقیقه در فر 180 درجه طبقه وسط قرار میدهیم

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها