خانم محمدلو آموزش تهیه آش گوشت بوشهری 97/8/27

خانم محمدلو آموزش تهیه آش گوشت بوشهری 97/8/27

خانم محمدلو آموزش تهیه آش گوشت بوشهری 97/8/27

معرفی برنامه

خانم محمدلو آموزش تهیه آش گوشت بوشهری

آش گوشت بوشهری

? لیوان لوبیا قرمز

???-??? گرم گوشت

? لیوان برنج

???-???گرم سبزی ( شوید، تره)

? قاشق غذاخوری ترخون تازه

? عدد پیاز

زردچوبه، فلفل قرمز و سیاه به میزان لازم

طرز تهیه آش گوشت بوشهری

ابتدا در یک قابلمه گوشت و لوبیا قرمز را همراه کمی زردچوبه و ? عدد پیاز با مقداری آب بپزید.

برنج را نیز به صورت جداگانه بپزید تا خوب له شود. سبزی آش را به برنج اضافه کرده تا سبزی کمی با برنج پخته شود. در این مرحله مواظب مقدار آب قابلمه و ته گرفتن برنج باشید.

گوشت‌ها را از قابلمه‌ای که گوشت و لوبیا را پخته بودیم، جدا کرده و ریش ریش می‌کنیم. لوبیا را نیز در غذاساز بریزید تا کاملا له شود. با از گوشت کوب برقی یا چرخ گوشت استفاده کنید.

لوبیا را به قابلمه برنج و سبزی اضافه کرده و همراه آن کمی فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، نمک و دو قاشق ترخون اضافه کنید. برای رقیق کردن مخلوط آش، از آب گوشت و آب لوبیا استفاده کنید.

بعد از رقیق کردن آش، آن را روی شعله ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا کاملا جا بیفتد سپس ?? دقیقه آخر گوشت و پیاز داغ را اضافه کنید.

بعد از ?? دقیقه آش آماده است. در حین این زمان مرتب آش را هم بزنید. این آش باید تند و کش‌دار باشد.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها